یکی دو دهه قبل، پس از راه اندازی یک کسب و کار و جلب سهم بازار مناسب، کافی بود تا با یک برنامه ساده توسعهای بتوانیم کسب و کار خود را حفظ نماییم. اما امروزه با انفجار اطلاعات و انقلاب صنعتی نسل چهارم، همه کسب و کارها حتی سنتیترین آن به فضای مجازی و دنیای اطلاعات و دادهها وابسته شده است. پایداری کسب و کار در سایه امنیت اطلاعات یکی از مهمترین دغدغههای کسب و کارها در دنیای پر چالش و رقابتی امروز است که با توجه به ریسکهای سیستماتیک و غیرسیستماتیک وارده بر بنگاه ها، اهمیتش دوچندان شده است. چیزی که باعث میگردد پایداری کسب و کار را با وجود این وابستگی تضمین نماید، توجه ویژه و جدی به مقوله امنیت اطلاعات میباشد.
تحقیقات بسیار انجام شده در دنیا مؤید این موضوع است که لایههای مختلف اتوماسیون در صنایع فلزی و معدنی، به منظور استفاده حداکثری از ظرفیتهای خط تولید و بهرهوری عوامل تولید در ارتباط با یکدیگر بکارگیری و استفاده میشوند و با حضور فناوریهای نوظهور اعم از لجستیک هوشمند، اینترنت اشیاء، هوش مصنوعی، واقعیتهای مجازی و ارزش افزوده و دوقلوی دیجیتال، فرایندهای تولید، پشتیبانی و مدیریتی کارخانههای تولیدی بهبود بسیاری خواهند یافت. طبیعتاً صنعت فولاد به عنوان موتور محرک اقتصادی کشور و ایجاد بیش از ۵ درصد از تولید ناخالص داخلی، همواره آماج حملات سایبری ساده، پیچیده و سازمان یافته بوده است و لازم است توجه جدی به این حوزه گردد.
سرویس ویژه ایریسا در ۳ حوزه اصلی امنیت اطلاعات
شرکت ایریسا به عنوان بزرگترین و باسابقهترین سرویسدهنده فناوری اطلاعات، ارتباطات و اتوماسیون صنعتی در صنعت فولاد کشور، امنیت اطلاعات و ایجاد سرویسهای لازم برای بهبود پایداری کسب و کار و تضمین عملکرد بنگاهها را از سالها پیش در دستورکار خود قرار داده است و از سال ۱۴۰۱، با ایجاد کسب و کار امنیت و تجمیع و برنامهریزی مدون برای این امر، اقدام به سرویسدهی ویژهای به صنعت فولاد کشور نموده است.
این سرویسها در قالب، خدمات و محصولات دانش بنیان در سه حوزه: ۱-امنیت اطلاعات و ارتباطات ۲- امنیت اتوماسیون صنعتی ۳-مدیریت و حاکمیت امنیت اطلاعات به صنایع بزرگ کشور به ویژه صنعت فولاد ارائه میگردد. آنچه بسیار مهم و ارزشمند و البته ضروری است این است که مدیران ارشد اجرایی شرکت ها و صنایع اعم از هیئت مدیره، مدیرعامل و کمیته مدیریت ریسک شرکتها به ویژه صنعت فولاد، اهتمام خاصی در برنامهریزی برای تضمین پایداری کسب و کار خود در سایه امنیت اطلاعات انجام دهند. بحمدالله ظرفیتهای خوبی در شرکت ایریسا در این زمینه با جذب سرمایههای انسانی شایسته و مشارکت با زیست بوم امنیت سایبری کشور در این حوزه ایجاد شده است.
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران