به گزارش چیلان ، محمدیاسر طیبنیا گفت: فولاد مبارکه به واسطه تکنولوژی که دارد، در زمینه تولید فولاد سبز از رقبای بین المللی عقب نیست و حتی پیشی گرفته است، ما به سمت تولید انرژی پاک رفتهایم تا بتوانیم به عنوان یک صنعت استراتژیک بخشی از انرژی مورد نیاز خود را از نور خورشید تأمین کنیم، همچنین مطالعات استفاده از هیدروژن به جای گاز طبیعی در فرایند احیا را هم راستا با رقبای خود شروع کردهایم.
وی گفت: اگر میخواهیم تولید فولاد سبز هزینه مازادی را به شرکتها تحمیل نکند، باید سیاستهای کلان کشور با این امر هم راستا شود. در این زمینه انگلستان برای حرکت در مسیر فولاد سبز اخیراً هزینه برق را ۵۰ درصد کاهش داده تا شرکتهای فولادی بتوانند از کورههای قوس الکتریکی استفاده کنند. این الگوی خوبی است چرا که در این شرایط سرمایهگذاران و شرکتهای تولیدی و فعالان اقتصادی به خوبی میتوانند آینده اقتصاد را پیش بینی کنند.
وی افزود: در حوزه بومیسازی فولاد مبارکه به بیش از ۹۰ درصد خودکفایی رسیده است، در هفته جاری با حضور وزیر صمت بازدیدی از شرکت نوین الکترود اردکان از زیر مجموعههای فولاد مبارکه داشتیم و خوشبختانه خط تولید الکترود گرافیتی این مجموعه بیش از ۹۰ درصد پیشرفت داشته و بخشهای نهایی تولید الکترود وارد مدار شده است.
طیب نیا گفت: لذا سال آینده با راهاندازی خط تولید الکترود گرافیتی کاملاً بومی در کارخانه نوین الکترود اردکان، میزان بومیسازی فولاد مبارکه با ۲ درجه افزایش به ۹۲ درصد خواهد رسید و تولید این کارخانه میتواند نیاز گروه فولاد مبارکه و سایر صنایع فولادی کشور را تأمین کند.
وی ادامه داد: همچنین با صدها شرکت دانش بنیان همکاری داریم تا بتوانیم طی سالهای آینده درصد بومیسازی در فولاد مبارکه را افزایش دهیم.
وی گفت:البته باید توجه داشت که زمانی خط تولید فولاد مبارکه به دلیل نداشتن یک قطعه و یا عدم امکان انجام تعمیرات اساسی توسط همکاران خودمان و پیمانکاران داخلی متوقف میشد و یا سالها تعمیرات اساسی را عقب میانداختیم و این آفتی بود که با آن مواجه بودیم، اما امروز خوشبختانه تعمیرات اساسی توسط پیمانکاران داخلی با موفقیت کامل انجام میشود.
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران