به گزارش چیلان ،مخازن کرایوژنیک ذخیرهسازی اکسیژن و نیتروژن مایع کشور با ظرفیت ۳۰۰ مترمکعب (قطر حدود ۵ متر و ارتفاع ۲۵ متر) وارد سایت شرکت آهن و فولاد ارفع شد.
این مخازن، که در حال حاضر یکی از بزرگترین در نوع خود در ایران هستند، با سرمایهگذاری بیش از ۸۶۰ میلیارد ریال و با اعتماد به تولید داخلی ساخته شدهاند. طراحی و ساخت آنها برای نخستینبار توسط یک شرکت دانشبنیان داخلی انجام شده و پس از تکمیل، به سایت شرکت آهن و فولاد ارفع حمل شده است.
تمامی مراحل طراحی، ساخت و اجرا توسط نیروهای متخصص داخلی انجام شده است. این مخازن قادرند نیتروژن و اکسیژن مایع را در دمای حدود منفی ۱۸۶ درجه سانتیگراد نگهداری کنند. با نصب و راهاندازی این تجهیزات، خطر توقفات ناشی از کمبود گازهای صنعتی کاهش یافته و تولید شرکت تا چند روز بدون مشکل ادامه خواهد یافت.

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان

حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران