به گزارش چیلان ، ایالات متحده وابستگی کمی به واردات فولاد دارد و کارخانههای فولادی سه چهارم فولاد مصرفی امریکا را تولید میکنند با این حال هنوز بسیاری از صنایع از جمله هوافضا، خودرو، ساخت و ساز و انرژی به انواع خاصی از فولاد نیاز دارند که از مسیر واردات تامین میشوند مانند لولههای فولادی که در برابر فشار و حرارت شدید مقاومت دارند. امریکا حدود ۴۰ درصد لولهها و محصولات نورد را وارد میکند به ویژه آنهایی که در حفر چاه کاربرد دارند، بنابراین افزایش ۲۵ درصدی عوارض وارداتی که ترامپ وضع کرده میتواند هزینه تولید را برای تولیدکنندگان نفت در امریکا نسبت به دیگر صنایع این کشور بالا میبرد.
با این حال افزایش تعرفهها احتمالا تولیدکنندگان امریکایی را منتفع کند و این پتانسیل را دارد که ۱۴۰ هزار شغل در صنعت فولاد ایجاد کند؛ زمانی که در سال ۲۰۱۸ میلادی و دوره پیشین ریاست جمهوری ترامپ در امریکا بر واردات فولاد تعرفه وضع شده بود قیمت این فلز در این کشور دو درصد افزایش یافت و واردات فولاد به امریکا ۲۵درصد کمتر شد، همچنین در سال ۲۰۱۸ صنایع مصرفکننده فولاد در امریکا بیشتر از ۱۲ میلیون امریکایی را استخدام کردند و نزدیک ۲ میلیون نفر از آنها در صنایع فولادمحور مانند قطعات خودرو، ماشینآلات کشاورزی و تولید لوازم خانگی مشغول شدند.
کانادا بزرگترین صادرکننده فولاد به امریکا است و بیش از هر کشور دیگری از تغییر نظام تعرفهای آسیب میبیند، این کشور تقریبا همه محصولات فولادی خود را به امریکا صادر میکند و در این زمینه بر دیگر شرکای ایالات متحده از قبیل آلمان، ژاپن، مکزیک و ویتنام غلبه دارد.
با این حال دامنه تعرفههایی که چهل و هفتمین رئیس جمهور ایالات متحده وضع کرده تنها کشورهای یادشده را دربرنمیگیرد و حالا دیگر حتی شامل حال برزیل و کره جنوبی هم میشود در حالی که در سال ۲۰۱۸ افزایش تعرفههای واردات فولاد به امریکا مشمول این دو کشور نمیشد اما امسال ترامپ به معافیت آنها نیز پایان داده است. واحدهای فولادی برزیل تقریبا نیمی از صادرات خود را به مقصد امریکا ارسال میکردند و صادرات فولاد کره جنوبی به امریکا هر چند نسبت به سال ۲۰۱۸ کمتر شده اما ایالات متحده هنوز اصلیترین مقصد صادراتی فولادسازان کرهای است.
- ورود فولادسازان روس به بازار عراق / ازسرگیری صادرات پس از توقف سه ساله
- تدوم کاهش سرمایهگذاری چینی در املاک / افزایش صادرات و کاهش واردات فولاد چین ادامه دارد
- تداوم نفوذ چین در صنایع عراق / همکاری شرکتهای چینی و فرانسوی در تامین لولههای فولادی عراق
- حمله حوثیها به کشتی حامل فولاد مرتبط با اسرائیل
- جزئیات آخرین همکاریهای فولادی هند و امارات / تاسیس دفاتر شرکتهای بزرگ هندی در دبی
- توقف فروش فولاد یک شرکت اسپانیایی به اسرائیل / اتحادیههای اسپانیا خواهان تحریم اسرائیل
- مقایسه صادرات فولاد چین در سالهای ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵ / افزایش صادرات در سال جاری
- افزایش عوارض واردات فولاد ضدزنگ چین و تایوان به عربستان / وضع عوارض ۶.۵ تا ۲۷.۳درصدی
- افزایش تعرفه واردات میلگرد ایران به عراق / احداث واحدهای تولید میلگرد در همسایه غربی
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chilanon/public_html/wp-content/themes/chilan/class/template/WPTemplate.php on line 1984
محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه
مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان
عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان
اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)