
مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین منتهی به سال مالی ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳، شنبه ۳۰ فروردین با حضور نزدیک به ۹۰ درصد از سهامداران در محل هتل المپیک برگزار شد.
به گزارش چیلان ، محمد محیاپور، مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین در این مجمع گزارشی از عملکرد یکساله ودستاوردهای کلیدی این مجموعه ارائه داد و گفت: شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین در سال ۱۳۸۳ تأسیس و در سال ۱۳۹۷ وارد فرابورس گردید. این شرکت سهم ۲۳ درصدی از تولید سنگآهن، ۱۲ درصدی از تولید کنسانتره سنگآهن، ۱۱ درصدی از تولید گندله و ۹ درصدی از تولید آهن اسفنجی در سطح کشور را در اختیار دارد.
وی افزود: مجموع تولید شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین در سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۳ میلیون تن بود که این میزان در سال ۱۴۰۳، به بیش از ۴۲ میلیون تن افزایش پیدا کرد.
محیاپور ادامه داد: سرمایه شرکت از زمان تأسیس ۲۵۰۰ میلیارد تومان بوده که با افزایش سرمایهای که در سال ۱۴۰۲ انجام شد، به ۷۵۰۰ میلیارد تومان رسیده است. امیدواریم با برنامه افزایش سرمایه پیش رو، بتوانیم طرحهای توسعهای شرکت را به بهرهبرداری برسانیم.
مدیرعامل کگهر؛ با اشاره به رشد تولید، افزایش بهرهوری، توسعه پروژههای اکتشافی، بومیسازی تجهیزات و ارتقای ساختار مالی، آیندهای روشن برای گهرزمین ترسیم کرد.
او “معدن گهرزمین” را یکی از اصلیترین داراییهای سهامداران دانست و خاطرنشان کرد: با ذخیرهای بالغ بر ۶۴۰ میلیون تن، شرکت توانسته سهم ۲۳ درصدی از تولید سنگ آهن کشور، ۱۲ درصد از کنسانتره و ۱۱ درصد از گندله و ۹ درصد آهن اسفنجی را به خود اختصاص دهد.
مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین “بومی سازی” را یکی از مهمترین دستاوردهای کگهر دانست و تأکید کرد: توسعه بومیسازی، یکی از مهمترین دستاوردهای شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین طی سالهای اخیر بوده که صرفهجویی ارزی ۲۱ میلیون یورویی را برای ما به همراه داشته است و از جمله آنها میتوان به بومیسازی ماشین انباشت و برداشت کارخانههای گندلهسازی و طراحی و ساخت دامپتراک ۱۵۰ تنی اشاره کرد.
وی افزود: همچنین شرکت ۳۱ قرارداد با ۱۸ شرکت دانشبنیان برای پروژههای بومیسازی خود در دستور کار دارد که ارزش آن ۲۱ میلیون یورو است.
چهار پروژه توسعهای مهمی که هماکنون در شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین در دست اجرا هستند را میتوان احداث کارخانه احیا مستقیم بردسیر با ظرفیت تولید سالیانه ۳.۴ میلیون تن آهن اسفنجی، آبگیری از باطلههای خطوط کنسانتره، اکتشاف پهنه معدنی جبال بارز و شناسایی اکتشاف پهنه نوار مرزی زاهدان نام برد.
مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین، خریداری سهام شرکت فولاد مشیز بردسیر به منظور متنوعسازی در تولید، احیا و توسعه شرکت همیار گهر حدید سیرجان با هدف کاهش هزینه بهرهبرداری در معدنکاری، ایجاد ارزش افزوده بالا و… را از جمله مهمترین دستاوردهای مهم شرکت طی ماههای اخیر دانست.
وی همچنین؛رتبه نخست بازار در فرابورس، رتبه ۵۰ در «IMI100»، ورود هوشمندانه به حوزه مس و طلا، پیگیری مجدانه در زمینه کاهش بهره مالکانه و… را از دیگر دستاوردهای مهمی برشمرد که به آن دست پیدا کرده اند و تأکید کرد: به دنبال ادامه مسیر موفقیتآمیز خود در سال سرمایهگذاری برای تولید هستیم.
گفتنی است در پایان مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین منتهی به سال مالی ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳، تقسیم سود ۱۴۷ تومانی به ازای هر سهم به تصویب سهامداران رسید.
- بومیسازی ضرورت امروز صنعت و معدن ایران
- بومیسازی محور توسعه پایدار “کچاد”/نوسازی ناوگان معدن و هوشمندسازی عملیات معدنی
- از تکمیل زنجیره تولید تا عرضه سهام در بازار سرمایه؛
- حضور گهرزمین در نمایشگاه کیمیکس کرمان
- گهرزمین به قله های پیشرفت نزدیک است
- «نوچاد» گامی مهم در بومی سازی و صرفه جویی ارزی
- کگهر ۳۲۰ تومان سود تقسیم کرد
- حضور درخشان گهرزمین در نخستین رویداد ملی صنعت دانشبنیان
- در چهارمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران انجام شد؛تقدیر از تولیدکنندگان داخلی فعال در زمینه بومی سازی

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان