به گزارش چیلان ،همکاری گسترش فناوری خوارزمی و مجتمع فولاد بافق، با عقد قرارداد تولید، تحویل دهی و بارگذاری کاتالیست های DRI پروژه مگامدول جدید فولاد بافق آغار شده است و در غالب این همکاری کاتالیست های مگامدول واحد احیاء مستقیم فولاد بافت مطابق با زمان بندی پروژه، توسط خوارزمی تولید و تحویل دهی خواهد شد.
مجتمع فولادی بافق از سال ۱۳۹۲ آغاز به کار نمود و در سال ۱۴۰۱ واحد تولیدی احیاء مستقیم فولاد (DRI) را بهره برداری کرد و به جمع شرکت های بزرگ فولادی تولید کننده آهن اسفنجی پیوست. در فاز بعدی، پروژه احداث مگامدول فولاد بافق با ظرفیت اسمی یک میلیون و هفتصد هزار تن در سال (۱،۷۰۰،۰۰۰ تن در سال) کلید خورد و شرکت دانش بنیان گسترش فناوری خوارزمی، مفتخر است، در راستای نقش آفرینی خود در تولید کاتالیست ها و جاذب های مورد نیاز صنعت عظیم فولاد کشور، تولید کاتالیست های مورد نیاز این مگامدول مجتمع فولاد بافق را نیز در کارنامه خود به ثبت برساند.
با تولید و تحویل دهی این کاتالیست ها توسط خوارزمی و راه اندازی مگامدول فولاد بافق در آینده نزدیک، گامی بزرگ در مسیر توسعه صنعت استراتژیک فولاد کشور برداشته خواهد شد.

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان