به گزارش چیلان ،کارکنان این شرکت با وجود از دست رفتن ۷ هزار و ۵۰۰ تُن شمش تولیدی به دلیل محدودیت حامل های انرژی در فروردینماه، ثبت رکورد ماهانهی ۳۵۹ هزار و ۲۳۲ تن شمش فولادی، ۳۶۷ هزار و ۱۴ تن مذاب کورهها، ۶۲ هزار و ۹۸۸ تن مذاب کورهی یک، ۲ هزار و ۱۳۱ بار ذوب تخلیه شده کوره، ۲ هزار و ۱۳۴ مرتبه ذوب ریختهگری، ۵۰۰ هزار و ۴۹۷ تن آهن اسفنجی در بخش احیاها و رکورد ماهانه تولید ۲۱۱ هزار و ۶۷ تن در احیا ۲، ۶۸ هزار و ۷۷۶ تن در مدول ۳ و ۱۲۱ هزار و ۸۷۶ تن در زمزم ۳ را، در این ماه رقم زدند.
این در حالی است که ارقام پیشین برای ثبت رکورد ماهانهی شمش فولادی ۳۵۲ هزار و ۴۷۲ تن، مذاب کورهها ۳۶۰ هزار و ۷۶۵ تن در فروردینماه ۱۴۰۲، مذاب کورهی یک ۶۲ هزار و ۴۶ تن آبانماه ۱۴۰۳، ۲ هزار و ۱۱۵ بار ذوب تخلیه شده کوره، ۲ هزار و ۱۱۶ مرتبه ذوب ریختهگری در فروردینماه ۱۴۰۲ بوده است. همچنین ۴۸۰ هزار و ۲۱ تن آهن اسفنجی بخش احیاها در ابتدای فروردینماه ۱۴۰۳ و رکورد ماهانه تولید ۲۰۷ هزار و ۵۳۷ تن در احیا ۲، ۶۵ هزار و ۱۰۲ تن در مدول۳ در فروردینماه ۱۴۰۲ و ۱۱۶ هزار و ۵۱۰ تن تولید ماهانه زمزم ۳ در فروردینماه ۱۴۰۳ ثبت شده بود.
گفتنی است، شرکت فولاد خوزستان با ثبت رکوردهای فروردینماه ۱۴۰۴ نشان داد، اگر محدودیت حاملهای انرژی از این شرکت برداشته شود، این توان و ظرفیت را دارد که مقدار تولید خود را به افق چشم انداز تعیین شده برساند.

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان