فروش ۶۰۰ هزار تن آهن اسفنجی در سال ۱۴۰۳/ رکورد بیشترین حجم صادرات محصولات فولاد میانی در فولاد خوزستان/ حاشیه سود صنعت فولاد بین ۸ تا ۱۰‌درصد است
رضا وکیلی معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد خوزستان در نشست خبری فخوز در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ گفت:فولاد خوزستان در دو نوبت به طور مستقیم از سوی ایالات متحده تحریم شده، اما علی‌رغم این چالش‌ها، ما بیش از ۳۰ سال است که صادرات مستمری داشته‌ایم.

به گزارش  چیلان ، رضا وکیلی معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد خوزستان در نشست خبری فخوز در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ گفت:فولاد خوزستان در دو نوبت به طور مستقیم از سوی ایالات متحده تحریم شده، اما علی‌رغم این چالش‌ها، ما بیش از ۳۰ سال است که صادرات مستمری داشته‌ایم.

در سال ۱۴۰۳، درآمد ما به ۹۲ همت رسید و برای سال جاری برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا ۱.۵ میلیون تن محصول به ارزش تقریبی ۷۰۰ میلیون دلار صادر کنیم. هدف ما برای صادرات آهن اسفنجی، دستیابی به ۲۰۰ هزار تن است.

ضریب بهره‌برداری در کشورهای مختلف بسته به شرایط بازار متفاوت است. در ایران، ظرفیت تولید ما ۵۵ میلیون تن است، اما محدودیت‌های انرژی مانع از رسیدن به حداکثر توان تولید می‌شود. پایین بودن ضریب بهره‌برداری در کشور ما عمدتاً ناشی از این محدودیت‌هاست.

ما از گذشته بازارهای آفریقا را تحت کنترل داریم و فولاد خوزستان تجربه صادرات به ۲۸ کشور را در کارنامه خود دارد. ما قراردادهای جدیدی با کشورهای آفریقایی برای صادرات منعقد کرده‌ایم.

در زمینه هزینه‌های حمل و نقل، با افزایش قیمت‌ها مواجه شده‌ایم و سهم هزینه حمل در بهای تمام شده به حدود ۲۵ درصد رسیده است.

با توجه به نزدیکی فولاد خوزستان به بندر، هزینه انتقال محصولات به بندر پایین است و این یک مزیت بزرگ برای ما محسوب می‌شود.

ما به اشکال مختلف تلاش می‌کنیم تا نیازهای بازارها را برآورده کنیم و اولویت ما در این راستا، کسب بهترین قیمت و بالاترین سودآوری است. فولاد خوزستان برنامه‌های مشخصی برای تأمین برق دارد که می‌تواند فشار ناشی از محدودیت‌های انرژی بر تولید را کاهش دهد.

قبل از بروز محدودیت‌های انرژی، ضریب بهره‌برداری ما بالاتر از میانگین جهانی بود که نشان‌دهنده توانمندی ما در فروش است. همچنین، قطع برق و انرژی موجب کاهش تولید و کاهش حاشیه سود صنعت شده است.

در سال‌های اخیر، به دلیل تغییرات در نرخ انرژی، می‌توانیم بگوییم که دیگر انرژی ارزان برای شرکت‌ها وجود ندارد.

تعرفه‌های ایالات متحده بیشترین آسیب را به صنعت فولاد آمریکای جنوبی و شمالی وارد خواهد کرد و هدف ما بیشتر صادرات به چین است.

2

تاریخ انتشار : ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۴۸
شناسه مطلب : 66820
ارسال
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی