به گزارش چیلان ، دادههای ۴ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۴ نشان میدهد که بازار داخلی شمش در ایران در اختیار چند شرکت بزرگ قرار دارد، با این حال تنوع عرضهکنندگان و حضور شرکتهای متوسط و کوچک نیز قابل توجه است. این موضوع بیانگر پویایی صنعت_فولاد کشور و افزایش رقابت در این حوزه است. طبق آمار منتشرشده، سهم هر یک از شرکتها از تأمین داخلی شمش در این بازه زمانی بهصورت زیر بوده است:
شرکت معدنی و صنعتی چادرملو (کچاد) با سهم ۱۸ درصدی در صدر جدول قرار دارد و بهعنوان بزرگترین تأمینکننده شمش در بازار داخلی در این دوره شناخته میشود. بر مبنای اطلاعات کتاب سال فولاد ایران، در سال ۱۴۰۳ این شرکت رتبه دوم تامین بازار داخلی شمش را داشته است.
فولاد کاوه جنوب کیش (کاوه) با ۱۶ درصد در رتبه دوم قرار دارد و موفق به ارتقاء یک پلهای سهم بازار خود نسبت به سال ۱۴۰۳ شده است.
فولاد خوزستان (فخوز) با ۱۲ درصد از نیاز داخلی را تأمین کرده و همچنان یکی از بازیگران اصلی بازار بهشمار میرود.
صنایع فولاد آلیاژی پاسارگاد نیز با سهم ۱۰ درصدی عملکردی مطلوب از خود نشان داده و در رتبه چهارم قرار دارد.
شرکتهای آهن و فولاد ارفع (ارفع) ۹ درصد، فولاد سیرجان ایرانیان (سیسکو) و فولاد بوتیای ایرانیان هرکدام ۵ درصد، فولاد غدیر نیریز ۴ درصد، مجتمع فولاد خراسان (فخاس) ۴ درصد و جهان فولاد سیرجان (فجهان) هم ۴ درصد از نیاز داخلی کشور به شمش فولادی را تامین کردهاند.
همچنین ۱۳ درصد از تأمین شمش به سایر شرکتها اختصاص داشته که نشان از حضور فعال شرکتهای کوچکتر در بازار دارد. این شرکتها شامل ۵۵ شرکت فولادی است که از ابتدای سال جاری شمش خود را در بورس کالا عرضه کردهاند.
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) منتشر شد/ کتاب سال فولاد شامل چه مطالبی است؟ + جلد و ویدئو
- حامیان «کتاب سال فولاد ایران» را بشناسید / حمایت بیش از ۷۰ هلدینگ و شرکت فولادی و معدنی/ کتابی برای افزایش قدرت تحلیل بازار
- مشاهده کنید: آیا میتوان کتاب سال فولاد ایران را نداشت؟
- آمار و اطلاعات (تحلیلی _کاربردی) صنعت آهن و فولاد را روی موبایل خود داشته باشید!
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- تنوع بخشی به سبد تولیدات فولاد خراسان / تولید نخستین شمش ۱۸۰ در میلیمتر در نیشابور
- صادرکنندگان برتر تیرآهن ایران بشناسید؟/ ۸۵ درصد صادرات تیرآهن کشور در اختیار دو شرکت ذوب آهن اصفهان و جهان فولاد غرب
- «تحلیل معاملات فولاد» در بورس کالا / توسعه صادرات یا تامین نیاز داخلی؟ کدام استراتژی برای کدام محصول؟/ فولادسازان در بی برقی هم آهن اسفنجی می خرند!
- تولید بیش از ۳۱۱ هزار تنی شمش در آهن و فولاد ارفع
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chilanon/public_html/wp-content/themes/chilan/class/template/WPTemplate.php on line 1984
محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه
مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان
عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان
اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)