نمایشگاه بین‌المللی سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۴ کیش / بازدید محمد امیر نماینده اهواز و عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از غرفه گروه ملی صنعتی فولاد ایران
در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین‌المللی سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۴ کیش، محمد امیر نماینده کلانشهر اهواز و عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه گروه ملی صنعتی فولاد ایران با مصطفی اسکندری، مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و تنی چند از معاونین و مدیران شرکت دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش  چیلان ، در حاشیه برگزاری نمایشگاه بین‌المللی سمپوزیوم فولاد ۱۴۰۴ کیش، محمد امیر نماینده کلانشهر اهواز و عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با حضور در غرفه گروه ملی صنعتی فولاد ایران با مصطفی اسکندری، مدیرعامل، اعضای هیئت مدیره و تنی چند از معاونین و مدیران شرکت دیدار و گفتگو کرد.

وی در مصاحبه با خبرنگار روابط عمومی، ضمن اشاره به حضور مصطفی اسکندری، مدیرعامل جدید گروه ملی صنعتی فولاد ایران، گفت: “پویایی و تحرکی که در این شرکت اتفاق افتاده، امید به آینده را بیشتر کرده است.”

محمد امیر همچنین به نشست‌های متعدد با بانک ملی اشاره کرد و افزود: “در این جلسات، تصمیمات جدی در خصوص رفع موانع بازنشستگی پرسنل این بنگاه صنعتی اتخاذ خواهد شد. همچنین در خصوص واگذاری این شرکت به بخش خصوصی، که به اعتقاد وی تنها راه نجات این شرکت است، تصمیمات خوبی اتخاذ شده است.

وی ادامه داد: “بنا شد متقاضیانی برای خرید این شرکت اقدام کنند و ما با این عزیزان صحبت کردیم. من مطمئنم در آینده نه چندان دور، این شرکت با شرایط بهتری روبرو خواهد شد.

ایشان به توان کارکنان متخصص شرکت نیز اشاره کرد و افزود: “برای راه‌اندازی مجدد بسیاری از خطوط، قطعاً روزهای خوبی را برای این شرکت متصور هستیم.”

2

تاریخ انتشار : ۸ آبان ماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۴:۰۵
شناسه مطلب : 70870
ارسال
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی