به گزارش چیلان ، طبق گزارش انجمن جهانی فولاد، چین به عنوان بزرگترین فولادساز جهان در سه ماهه اول سال ۲۳۱ میلیون و ۶۹ هزار تن فولاد میانی تولید کرده که ۹.۹ درصد بالاتر از مدت مشابه سال قبل است چراکه تولید سه ماهه پارسال ۲۱۰ میلیون و ۲۱۰ هزار تن بود.
بعد از چین، هند در رتبه دوم برترین فولادساز جهان است که توانسته در سه ماهه اول امسال ۲۷ میلیون و ۳۳۳ هزار تن فولاد میانی تولید نماید.
هند بعد از ماه ها شاهد افت تولید بود به گونه ای که تولید آن در سه ماهه امسال ۰.۳ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل بوده است. ژاپن که از سال قبل به رتبه سوم سقوط کرده است از ابتدای ژانویه تا پایان ماه مارس ۲۴ میلیون و ۹۷۱ هزار تن فولاد میانی تولید کرده که ۵.۴ درصد کمتر از سه ماهه اول ۲۰۱۸ است.
آمریکا به عنوان چهارمین فولادساز برتر دنیا در سه ماهه ابتدایی امسال با رشد ۶.۸ درصدی تولید فولاد میانی خود را از ۲۰ میلیون و ۸۱۷ هزار تن به ۲۲ میلیون و ۲۲۶ هزار تن رساند.
کره جنوبی با رشد ۱.۶ درصدی جایگاه پنجمین تولیدکننده برتر جهان را حفظ کرده و تولید را از ۱۷ میلیون و ۸۱۵ هزار تن سه ماهه پارسال به ۱۸ میلیون و ۱۰۸ هزار تن رسانده است.
ششمین فولادساز بزرگ دنیا براساس اعلام انجمن جهانی، روسیه است که توانسته تا پایان ماه مارس ۱۶ میلیون و ۸۱۰ هزار تن فولاد میانی تولید نماید که البته ۵.۳ درصد کمتر از تولید مدت مشابه سال قبل بود لذا کره هم نگرانی بابت از دست دادن جایگاه خود ندارد. هفتمین فولادساز بزرگ دنیا یعنی آلمان توانسته در سه ماهه اول امسال ۱۰ میلیون و ۴۴۹ هزار تن فولاد میانی تولید نماید که این کشور هم با افت ۳.۶ درصدی در حجم تولید مواجه شده است.
برزیل و ترکیه با کمی تفاوت رتبه های هشتم و نهم را به خود اختصاص داده اند. برزیل با افت ۲.۸ درصدی تولید را از ۸ میلیون و ۶۲۸ هزار تن به ۸ میلیون و ۳۹۰ هزار تن رسید درحالی که افت تولید فولاد میانی ترکیه ۱۴.۵ درصد بوده و تولیداتش به ۸ میلیون و ۱۸۹ هزار تن کاهشی یافته است.
ایتالیا مجددا دهمین فولادساز بزرگ جهان شد و جایگاه دهم را از ایران باز پس گرفت.
این کشور در مدت ۳ ماه موفق به تولید ۶ میلیون و ۲۸۴ هزار تن فولاد میانی شد که ۲.۱ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل است. تولید فولاد ایران نیز با رشد ۷.۱ درصدی در سه ماهه اول امسال به ۶ میلیون و ۲۲۳ هزار تن رسید.
- چهاردهمین کنگره جهانی فولاد چین برگزار میشود
- نمودار/ رشد تولید فولاد کشورهای عرب به روایت تصویر
- ارتقای جایگاه جهانی تولید فولاد ایران / فولادسازان ایرانی گوی سبقت را از برزیلیها ربودند/ کاهش تولید جهانی فولاد
- تغییر الگوی تقاضای فولاد در چین به روایت تصویر
- تولید فولاد جهان از ۲۰۰۰ تا ۲۰۲۳ میلادی / ریتم ثابت تولید از ۲۰۲۰
- کاهش ۸درصدی تولید فولاد ایران در چهارماهه ۲۰۲۵ / تداوم سیر منفی تولید کشور
- تداوم جریان کاهشی تولید فولاد ایران / تولید فصل نخست ۲۰۲۵، ۱۲.۸ کمتر از ۲۰۲۴
- تداوم افت سالانه تولید فولاد ایران / دو ماهه ۲۰۲۵، ۲۳ درصد کمتر از ۲۰۲۴
- آمار تولید جهانی فولاد در سال ۲۰۲۴ منتشر شد / کاهش تولید جهان و رشد تولید ایران
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chilanon/public_html/wp-content/themes/chilan/class/template/WPTemplate.php on line 1984
محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه
مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان
عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان
اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)