چین: سهم ۵۲.۵ درصدی از کل تولید فولاد جهان
به گزارش گروه ترجمه چیلان ، چین با تولید ۳۱۴ میلیون و ۹۶۱ هزار تن فولاد میانی تا پایان آوریل سهم ۵۲.۵ درصدی از کل تولید جهان داشت و رتبه نخست را با اقتدار حفظ کرده است. دولت چین با سیاست های حمایتی همچنان عامل بالا بودن حاشیه سود فولادسازان و درنتیجه تمایل آنها به افزایش تولید است. رشد تولید فولاد میانی چین در ۴ ماهه اول امسال ۱۰.۱ درصد نسبت به ۴ ماهه اول سال ۲۰۱۸ بود.
هند: رتبه دوم با تولید ۳۶ میلیون فولاد
هند با تولید ۳۶ میلیون و ۱۱۸ هزار تن فولاد میانی در ۴ ماهه ۲۰۱۹ رتبه دوم را دارد که رشد تولید این کشور در این مدت تنها ۰.۲ درصد بود. هند در آوریل هم با رشد ۱.۵ درصدی تولید خود را به ۸ میلیون و ۷۸۵ هزار تن رساند که البته نسبت به تولید ماه مارس یعنی ۹ میلیون و ۴۱۲ هزار تن، کاهش داشته است.
ژاپن: سومین فولادساز برتر دنیا
ژاپن به عنوان سومین فولادساز برتر دنیا در ۴ ماهه امسال ۳۳ میلیون و ۶۱۷ هزار تن فولاد میانی تولید کرده بود که افت ۴.۳ درصدی در آن مشهود بود. ژاپن در آوریل با افت ۰.۸ درصدی تولید را به ۸ میلیون و ۶۴۷ هزار تن رساند.
آمریکا: رشد ۶.۷ درصدی تولید فولاد
آمریکا چهارمین فولادساز بزرگ دنیا در آوریل ۷ میلیون و ۴۲۸ هزار تن فولاد میانی تولید کرد که ۷.۳ درصد بالاتر از آوریل سال قبل است. این کشور در ۴ ماهه امسال هم با رشد ۶.۷ درصدی تولید فولاد خود را به ۲۹ میلیون و ۵۸۸ هزار تن رساند.
کره جنوبی: پنجمین فولادساز برتر دنیا
کره جنوبی پنجمین فولادساز برتر دنیا در ۴ ماهه امسال ۲۴ میلیون و ۳۸۷ هزار تن فولاد میانی تولید کرد که ۲.۸ درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل است. این کشور در آوریل هم موفق به تولید ۵ میلیون و ۹۷۸ هزار تن فولاد میانی شد که ۱.۴ درصد بیشتر از آوریل سال قبل است.
روسیه: افت چشمگیر ۶.۱ درصدی
روسیه ششمین فولادساز جهان تا پایان آوریل ۲۲ میلیون و ۴۱۰ هزار تن فولاد میانی تولید کرده است که افت چشمگیر ۶.۱ درصدی داشت. روسیه در آوریل به تنهایی ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد میانی تولید کرد که افت ماه مذکور هم ۸.۳ درصد بوده است.
آلمان: هفتمین فولادساز بزرگ دنیا با تولید نزدیک به ۱۴ میلیون تن
تولید فولاد میانی آلمان به عنوان هفتمین فولادساز بزرگ دنیا ۱۳ میلیون و ۹۹۱ هزار تن بود که افت ۳.۶ درصدی نسبت به ۴ ماهه اول سال داشت. آلمان در آوریل با کاهش ۳.۵ درصدی تولید فولاد خود را ۳ میلیون و ۵۵۰ هزار تنی کرده بود.
برزیل: افت تولید فولاد
هشتمین فولادساز بزرگ دنیا برزیل است که توانست در طی ۴ ماه به تولید ۱۱ میلیون و ۲۷۷ هزار تن دست یابد که البته ۲.۵ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل است. تولید فولاد برزیل در آوریل با افت ۱.۹ درصد به ۲ میلیون و ۸۸۶ هزار تن رسید.
ترکیه: افت ۱۰.۵ درصدی نهمین فولادساز برتر دنیا
ترکیه با تولید ۱۱ میلیون و ۲۳۳ هزار تن فولاد میانی، نهمین فولادساز برتر دنیا شد و تولید این کشور در طول ۴ ماه ۱۰.۵ درصد افت داشت. درحالی که نرخ رشد تولید این کشور در آوریل مثبت شده و با ۲.۶ درصد افزایش نسبت به آوریل سال قبل و حتی رشد نسبت به مارس امسال به ۳ میلیون و ۴۴ هزار تن رسیده است.
ایران: تثبیت جایگاه دهم تولید جهانی فولاد
ایران مجددا جایگاه دهم را از آن خود کرد و طی چهارماهه نخست سال جاری میلادی، ۸ میلیون و ۳۸۸ هزارتن فولاد میانی تولید کرد که در مقایسه با تولید سال گذشته یعنی ۷ میلیون و ۹۱۷ هزار تن، ۶ درصد رشد نشان می دهد. همچنین تولید فولاد خام ایران در آوریل ۲۰۱۹ با رشد ۲.۸ درصدی به۲ میلیون و ۱۶۵ هزارتن رسید. این رقم در مدت مشابه سال گذشته ۲ میلیون و ۱۰۶هزار تن بود.
- بازتاب رسانهای حضور شرکتهای ایرانی در متال اکسپو استانبول / کدام فولادسازان شرکت کردند؟
- رشد صادرات و کاهش واردات فولاد ترکیه / ترکها چه میزان از ظرفیت را تولید میکنند؟
- آغاز تحقیقات بر واردات مفتول در ترکیه / تداوم اعمال سختگیری بر واردات فولاد / روسیه ارزانفروشترین تامینکننده فولادی ترکیه
- آغاز تحقیقات ضددامپینگ فولاد در ترکیه / کشورهای مورد بررسی کدامند؟
- ترکیه محصولات نورد سرد را از کجا میخرد؟ / سهم صفر ایران از بازار ورق سرد همسایه غربی
- افریقا مقصد جدید صادراتی برای فولادسازان ترک / تولید و تجارت فولاد ترکیه در ۹ ماه نخست ۲۰۲۳
- تولید فولاد ضدزنگ در هیوندای استیل متوقف میشود / کاهش فروش، فولادساز کرهای را تعطیل کرد
- توسعه صادرات به روش یوکسِلِنسِلیک / فولادساز ترک در اروپا و امریکا کارخانه فولادسازی احداث میکند
- آغاز تولید محصولات فولادی با ارزش افزوده بالا در یک کارخانه فولادی ترک
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران