به گزارش چیلان ، سینک ساهنی، در بازدید وزیر صمت از این کارخانه اظهار کرد: کارخانه فولاد کویر اردستان در سه فاز تعریف شده است. فاز اول با ظرفیت نزدیک به ۱۰۰ هزار تن تولید آهن اسفنجی و قابلیت افزایش این ظرفیت به ۲۰۰ هزار تن در سال تعریف شده است. در فاز دوم ساخت نیروگاه برق به روش بازیافت حرارتی به ظرفیت ۱۶ مگاوات در سال را خواهیم داشت و در سالهای آتی با اجرای فاز سوم این پروژه شاهد تولید شمش فولادی به روش کوره القایی و به ظرفیت ۱۵۰ هزار تن خواهیم بود.
وی افزود: سرمایهگذاری انجام شده در این مجموعه برابر با ۷ هزار میلیارد ریال و شامل دو بخش است؛ بخشی از آن توسط بخش خصوصی از کشور هند و بخش دیگر توسط سرمایهگذاری داخلی انجام شده است.
مدیرعامل شرکت تعاونی فولاد کویر اردستان با بیان اینکه شیوه تولید آهن اسفنجی در این کارخانه با روش احیای مسقتیم سنگ آهن بر پایه زغال سنگ طراحی شده که از روش های نوین تولید آهن اسفنجی در دنیا به شمار میرود گفت: حدود ۲۵ درصد آهن اسنفنجی دنیا به همین روش تولید میشود.
ساهنی خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی فاز اول این کارخانه که مسئولیت تولید آهن اسفنجی را برعهده دارد، از ۵ سال پیش شروع شده است. حجم عملیات انجام شده در ساخت این کارخانه شامل عملیات خاک برداری و سیویل بالغ بر ۱۰ هزار متر مکعب، ساخت و تامین و نصب اسکلت فلزی بالغ بر ۸ هزار تن و کابل کشی ۵۰ کیلومتر است. همچنین این فاز کارخانه اشتغازایی بالغ بر ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۱۰۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم را دارد که پس از اجرا و بهرهبرداری از هر سه فاز، این تعداد به ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۵۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم افزایش خواهد یافت.
وی ادامه داد: تاکنون همه تستهای سرد این کارخانه با موفقیت انجام و بنابراین تولید اولیه ما برای ۲۰ روز آینده برنامهریزی شده و در این مرحله حساس به حمایت وزارت صمت را برای توسعه نیاز داریم.
همچنین فاز نخست تعاونی فولاد کویر اردستان با سرمایه گذاری جناب اقای مهندس ساهینی از اعضا مجموعه اتحادیه فولاد و معدن کشور و با حضور وزیر محترم صنعت و معدن افتتاح گردید.
گفتنی است علیرضا رزم حسینی، وزیر صنعت، معدن تجارت در آغاز سفر دو روزه به استان اصفهان امروز از واحدهای صنعتی فولاد کویر، سیما کاشی و واحد کویر مقوا بازدید کرده تا این واحدهای صنعتی در هفته دولت به بهره برداری برسد. همچنین، در این سفر واحد فاستونی اردستان پس از ۶ سال رکود و با تملک بانک سپه و جذب سرمایه گذار مجددا به چرخه تولید بازگشت تا زمینه اشتغال در این استان فراهم شود.
- صنعت فولاد در آستانه بحران
- تولید آهن اسفنجی هند به ۵۱.۵ میلیون رسید / ۷۱درصد تولید در شرکتهای کوچک و متوسط انجام میشود / تولید ۲۷۷ میلیون تن سنگ آهن در سال
- بندهایی که به دست و پای صنعت فولاد بسته اند؛ از ناترازی انرژی تا وضع عوارض صادراتی
- اتمام موفقیت آمیز پروژه افزایش ظرفیت واحد احیا مستقیم شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان
- سقف سهمیه بهین یاب برای خرید آهن اسفنجی حذف شد
- شروع پرقدرت فولاد غدیر نی ریز در سال ۱۴۰۳
- کاهش عطش تقاضا برای آهن اسفنجی/ نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا
- کارخانه جدید احیاء استیل فولاد بافت راهاندازی میشود
- روسیه اصلیترین تامینکننده آهن اسفنجی اتحادیه اروپا / حجم واردات در سال ۲۰۲۳ چقدر بود؟
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران