به گزارش خودرونویس، حسین کهزاد، مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان درگفتوگو با چیلان اظهار داشت: فولاد شادگان طرح تولید بیلت به ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در سال را در دست اجرا دارد که امیدواریم این طرح تا سال ۱۴۰۲ به بهرهبرداری برسد. همچنین با تمهیدات صورت گرفته، طرح تولید اسلب عریض به ظرفیت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن را کلنگزنی خواهیم کرد که طبق برنامه، این طرح نیز تا سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری خواهد رسید. وی در این گفتوگو علاوه بر ارائه جزئیات طرحهای توسعه فولاد شادگان، ابعاد مختلف چالش تأمین گاز در صنعت فولاد کشور را نیز تشریح کرد.
مدیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان در گفتوگو با چیلان گفت: بیش از ۹۵ درصد واحدهای احیاء مستقیم در کشور با روش «میدرکس» یا «پِرِد» کار میکنند و گاز طبیعی در این واحدها، بهعنوان گاز پروسس استفاده میشود و جایگزینی ندارد. به این دلیل، چالش تأمین گاز، یک خطر جدی برای صنعت فولاد کشور محسوب میشود.
حسین کهزاد گفت: توسعه تولید آهن اسفنجی در کشور مبتنی بر گاز طبیعی بوده است. بنابراین کمبود گاز و اعمال محدودیت برای مصرف گاز طبیعی در واحدهای احیاء مستقیم، باعث کاهش تولید فولاد در کشور میشود و خطر کمبود گاز، باید کاملاً جدی گرفته شود.
نقش گاز در واحدهای احیاء مستقیم
حسین کهزاد به خبرنگار چیلان گفت: چون در واحدهای احیاء مستقیم در کشور، گاز طبیعی نقش گاز پروسس را دارد، کمبود گاز و محدودیت مصرف گاز به شدت روی تولید آهن اسفنجی اثر میگذارد. دیرعامل شرکت صنعت فولاد شادگان تصریح کرد: واحدهای احیاء مستقیم مثل نیروگاهها نیستند که در آنها گاز طبیعی نقش گاز حرارتی را دارد و قابل جایگزینی است. در بخش احیاء مستقیم کشور، امکان جایگزینی گاز طبیعی وجود ندارد و به همین دلیل، خطر کمبود گاز، تهدیدی جدی برای صنعت فولاد ایران محسوب میشود.
حسین کهزاد بیان داشت: تهدید بزرگ کمبود گاز برای صنعت فولاد کشور باید در سطح کلان کشور بررسی شود و برای رفع آن راهکارهای کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت اندیشیده شود. وی افزود: این تهدید بزرگ، آینده صنعت فولاد کشور را با خطر مواجه میکند لذا در سطح کلان باید آن را مدیریت کرد.
طرحهای توسعه فولاد شادگان
حسین کهزاد در ادامه خبر داد: فولاد شادگان قصد دارد ظرفیت تولید خود را به ۲ میلیون تن در سال برساند. برای انجام این کار، طرح تولید بیلت به ظرفیت ۸۰۰ هزار تن در سال را در دست اجرا داریم که این طرح تا دو سال آینده (یعنی سال ۱۴۰۲) به بهرهبرداری میرسد.
وی ادامه داد: همزمان کارهای فاینانس و تأمین مالی برای یک طرح توسعه دیگر را نیز آغاز کردهایم. این طرح تولید اسلب عریض به ظرفیت ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال است که به زودی کلنگزنی خواهد شد. طبق برنامه امیدواریم که این طرح مهم نیز تا سال ۱۴۰۴ افتتاح شود و به تولید برسد. در نتیجه این دو طرح توسعه در بخش فولادسازی شرکت صنعت فولاد شادگان، ظرفیت تولید این شرکت که یکی از زیرمجموعههای گروه فولاد خوزستان است به ۲ میلیون تن در سال خواهد رسید.
- رکورد ماهانه تولید آهن اسفنجی در شرکت صنعت فولاد شادگان شکسته شد
- رسیدن به بالاترین رکورد روزانه تولید آهن اسفنجی در مگامدولهای احیا مستقیم فولاد مبارکه
- آگهی فراخوان ارزیابی کیفی مناقصه عمومی یک مرحلهای پروژه احداث آزمایشگاه مرکزی شرکت صنعت فولاد شادگان به روش PC “
- محدودیت گاز، تولید آهن اسفنجی در فولاد مبارکه را به صفر رساند
- آگهی فراخوان ارزیابی کیفی مناقصه عمومی یک مرحلهای پروژه احداث آزمایشگاه مرکزی شرکت صنعت فولاد شادگان به روش PC “
- آگهی فراخوان ارزیابی کیفی مناقصه عمومی یک مرحلهای فولاد شادگان با موضوع ” احداث کارگاه مرکزی تعمیرات و ساخت قطعات مجتمع به روش PC
- آگهی مناقصه عمومی دو مرحلهای با موضوع طراحی، ساخت و نصب ماکت شرکت صنعت فولاد شادگان
- روابط عمومی شرکت صنعت فولاد شادگان، جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی را درو کرد
- رکورد روزانه تولید آهن اسفنجی در فولاد هرمزگان شکسته شد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران