به گزارش چیلان ، میثم علی آبادی مدیر بهره برداری مجتمع گندله سازی بهاباد در جمع اصحاب رسانه گفت: یکی از کارخانه های شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان کارخانه گندله سازی بهاباد است ، گندله سازی بهاباد با ظرفیت ۴ میلیون تن گندله در زمینی به مساحت ۲۰۰ هکتار طراحی شده است .
وی گفت: هدف از ساخت این کارخانه تبدیل پودر کنسانتره سنگ آهن به گندله بوده که قابل مصرف در صنایع فولاد به روش احیای مستقیم است.
وی ادامه داد: پشرفت پروژه گندلهسازی بهاباد در حال حاض ۹۵ درصد است که شامل بخش مهندسی، تدارکات و اجرا می باشد ، بخش مهندسی حدود ۹۸ درصد آن اجرا شده است در بخش تدارکات نزدیک به ۹۹ درصد اجرایی شده است و در بحث اجرا ۸۸ درصد پیشرفت وجود داشته است برنامه این است که گندلهسازی بهاباد خردادماه ۱۴۰۳ راهاندازی شود.
وی گفت: این پروژه از مهر ماه سال ۹۸ تاریخ موثر قراردادهایش بوده است و با همه گیری کرونا همزمان شد، اما پیشرفت پروژه هم در آن زمان متوقف نشد همچنین واحد گندلهسازی بهاباد هیچ بدهی ارزی، ریالی و تسهیلاتی ندارد.
علی آبادی افزود: خط کنسانتره سازی ۱ میلیون تنی شرکت عصر نوین بهاباد که در کنار واحد گندله سازی در حال احداث است، تامین کننده بخشی از خوراک واحد گندله سازی خواهد بود.
وی همچنین گفت: از خط اصلی راه آهنی که از این منطقه عبور می کند یک خط فرعی به طول ۵ کیلومتر ایجاد کرده ایم و این ظرفیت را داریم که تمام کنسانتره ورودی و تمام گندله خروجی را از طریق راه آهن نقل و انتقال دهیم.
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران