مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس مطرح کرد:تداوم روند توسعه و پیشرفت در منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با بررسی شاخصهای عملکردی ۱۱ ماهه امسال، تداوم روند توسعه و پیشرفت در این منطقه عظیم صنعتی را تشریح کرد.
به گزارش چیلان ،مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس با بررسی شاخصهای عملکردی ۱۱ ماهه امسال، تداوم روند توسعه و پیشرفت در این منطقه عظیم صنعتی را تشریح کرد.
محمدرضا پیرحسینلو با تشکر از تلاشهای پرسنل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در یک سال گذشته، بیان کرد: مجاهدت در سنگر اقتصادی دستکمی از مجاهدت در سنگر دفاع مقدس ندارد و امروز کشور ما بیش از هر زمان دیگری به تولید و اشتغالزایی نیاز دارد.
وی با بیان اینکه اهمیت منطقه ویژه اقتصادی خلیجفارس در بازتعریف تسهیلات کلان سرمایهگذاری به خصوص در بخش زمین، انرژی و تعرفههای گمرکی است، عنوان کرد: در ۱۱ ماهه امسال، ۹ قرارداد سرمایهگذاری به ارزش بیش از ۷۵۰ میلیون دلار به امضا رسیده که پنج برابر میزان هدفگذاری ما بوده است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس تصریح کرد: قراردادهای جدید امضا شده در حوزه تولید ورق ضدزنگ، ورق گرم نورد فولادی، رول ورق نورد گرم، گچ میکرونیزه، بتن آماده و… خواهد بود.
پیرحسینلو ضمن اشاره به اینکه در حال حاضر ۱۵ پروژه فعال زیرساختی در منطقه به ارزش سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در دست اقدام است، مطرح کرد: همچنین ۲۲ شرکت با سرمایهگذاری چهار میلیارد و ۷۰۵ میلیون دلاری در منطقه فعالیت دارند که باید به این آمار، آمار ۵۲ شرکتی که در حال ساخت و نصب تجهیزات هستند را نیز اضافه کنیم؛ در مجموع سرمایهگذاری این شرکتها به دو میلیارد و ۳۱۳ میلیون دلار و دو میلیارد و ۴۷۰ میلیون یورو و چهارهزار میلیارد تومان با اشتغالزایی حداقل ۶ هزار نفر میرسد.
وی، افق ایجاد اشتغال در منطقه ویژه در پایان بهرهبرداری پروژههای موجود را حدود ۳۰ هزار نفر عنوان کرد.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در ادامه به آمار تولید و صادرات در دوره ۱۱ماهه سال جاری اشاره کرد و گفت: بیش از هشت میلیون و ۹۱۰ هزار تن تولید انواع مواد معدنی را داشتیم و بیش از یک و نیم میلیارد دلار صادرات صورت گرفت که ارزآوری قابلتوجهی برای کشور به شمار میآید.
پیرحسینلو عمده این صادرات را صادرات اسلب، بیلت، شمش آلومینیوم و بریکت عنوان کرد و گفت: این موضوع نشاندهنده کاهش خامفروشی و ایجاد ارزشافزوده بیشتر در صنایع معدنی است.
عملکرد درخشان در تخلیه و بارگیری
وی اظهار داشت: در این مدت، بیش از دو میلیون و ۶۰۴ هزار تن بارگیری توسط کشتی داشتیم که در مقایسه با عملکرد یک میلیون و ۷۶۵ هزار تنی مدت مشابه سال گذشته، رشد ۴۷ درصدی را نشان میدهد؛ همچنین در تخلیه واگنها نیز با عملکردی بالغ بر سه میلیون و ۸۹۵ هزار تن در مقایسه با عملکرد سه میلیون و ۴۸۱ هزار تنی در سال گذشته، ۱۱ درصد رشد را تجربه کردیم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس ابراز کرد: در مجموع تناژ خروج بار از منطقه، ۳۸۲ درصد و تناژ ورود بار کامیونی به منطقه نیز ۴۰۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش داشته است.
پیرحسینلو در ادامه مبادله قرارداد واگذاری ۴۵۰ هکتار از اراضی منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس به شرکت پترو پالایشگاه شهید سلیمانی را گامی بلند در راستای افزایش رونق تولید و همچنین استفاده از مزیتهای صادراتی این منطقه عنوان کرد و گفت: با ایجاد زیرساختهای مناسب و تسهیل در امر تولید و صادرات میتوانیم بهرغم تمام فشارهای خارجی، شاهد جهش در شاخصهای تولید و صادرات باشیم.
وی همچنین از تسریع در روند پیشرفت پروژههای مختلف در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس در ۱۱ ماهه امسال خبر داد و اضافه کرد: با بازدیدهای میدانی ماهانه، به صورت دقیق و کارشناسی پیشرفت این پروژهها را زیر نظر قرار دادیم؛ چراکه معتقدیم چنین رویکردی سبب تسریع در روند پیشرفت پروژهها و همچنین رفع گلوگاههای موجود خواهد شد و ما با حضور همزمان مدیران مرتبط با پروژه توانستیم همفکری و بررسی دقیقتری برای بهبود روند کار داشته باشیم.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس خاطرنشان کرد: برای رساندن برق به سایت توسعه و سایر پروژهها، نیازمند ایجاد برخی زیرساختها، اعمال برخی تغییرات و اجرای برخی الزامات مورد نیاز بودیم؛ به همین دلیل یکی از اولویتهای ما، توسعه پست مدولار ۶۳.۲۳۰ کیلوولت سایت میانی بود که ۴۲۵ میلیارد ریال برای اجرای آن سرمایهگذاری صورت گرفته است و به زودی و همزمان با برخی پروژههای بزرگ منطقه به افتتاح خواهد رسید.
اشتغالزایی فراتر از انتظار
پیرحسینلو اشتغالزایی را میوه تولید و جذب سرمایهگذار خواند و افزود: همانند سال گذشته که اشتغال یک هزار و ۵۱۶ نفری را ثبت کردیم، طی ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ نیز توانستیم یک هزار و ۵۳۳ نفر اشتغالزایی داشته باشیم که ۳۳ نفر بیشتر از شاخص تعهدی سالانه اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس است و این مسئله پویایی و رونق این منطقه عظیم صنعتی را نشان میدهد.
وی، تعداد افراد شاغل در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس را ۱۴ هزار و ۴۸ نفر عنوان کرد و یادآور شد: از استخدامهای امسال یک هزار و ۲۰۱ نفر بومی بودند که موید جذب ۸۳ درصدی بومیان و توجه به ظرفیتهای موجود در هرمزگان است.
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیجفارس در پایان شایستهسالاری در کنار بومیگزینی را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: نگاه ما به سرمایه موجود نیز تنها به حوزه سرمایههای فیزیکی محدود نخواهد بود و سعی کردیم تا جایگاه منابع انسانی را نیز در این شرکت ارتقا دهیم زیرا منابع انسانی، پیشانی هر سازمان است و منابع انسانی هر شرکت تصویر آن سازمان را شکل میدهد.
تاریخ انتشار : ۲۷ اسفند ماه ۱۴۰۲ ساعت ۰۸:۴۳
شناسه مطلب : 59494
ارسال دیدگاه
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص ..
بازار فولاد در ماههای آینده به کدام سو میرود؟ / پیش بینی قیمت ..
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
فولاد بیجان
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
اولویتهای دولت چهاردهم برای صنعت فولاد/ از توسعه صادرات تا کاهش ..
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
برنامههای راهبردی شرکت اپال پارسیان سنگان در مسیر ارتقای جایگاه ..
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
آینده را قربانی امروز نکنیم
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
چارهجویی برای رکود بازارهای داخلی و صادراتی میلگرد
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
مراحل عبور از تکنولوژیهای موجود به فناوریهای فولاد سبز
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران