به گزارش چیلان ، مرادی با بیان اینکه قطعا اقدامات، موضوعات و چالشهای پیش روی صنعت آهن و فولاد در کنفرانس آهنسازی بررسی شده است، افزود: حمایت خود را به عنوان نماینده مردم هرمزگان از این کنفرانس و صنعت آهن و فولاد اعلام میکنم و برای رفع مشکلات این صنعت، اگر نیاز به تصویب قانون باشد، اعلام آمادگی میکنم.
اهداف و چالشهای صنعت فولاد
مرادی تاکید کرد: ما باید به ۱۰ میلیون تن تولید فولاد در هرمزگان برسیم. این رقم کاملا منطقی و قابل تحقق است. لذا در این راستا برای تولید و جهش، یک سری موانع وجود دارد که برای برداشتن آنها باید بررسیهای لازم و راهکار مناسب و عملیاتی ارائه کنیم. وی افزود: باید ببینیم ارزش افزوده این تولید برای مردم و انقلاب چگونه خواهد بود و چه میزان میتواند نگرانیهای حوزه اشتغال را حل کند. در برنامه ۵ ساله کشور اعلام شده که سالیانه باید یک میلیون شغل ایجاد شود. اما این هدف چگونه محقق میشود؟ بدون شک موضوع اصلی در اینگونه کنفرانسهای ملی و علمی رفع موانع تولید است. چراکه برای تحقق جهش تولید باید این امورات را تسهیل کنیم.
چالشهای انرژی و راهکارهای پیشنهادی
مرادی به چالشهای انرژی برای فولادیها اشاره کرد و گفت: “در تابستان برق و در زمستان گاز قطع میشود که خسارت گستردهای به تولیدکنندگان وارد میکند. در همین راستا با پیگیری کمیسیون انرژی مجلس، بین وزارت نیرو و صمت توافق شد که وزارت نیرو ۱۰ هزار مگاوات برق در اختیار صنایع قرار دهد و سرمایهگذاریهای لازم در این حوزه نیز انجام شود.” وی اضافه کرد: باید بتوانیم ناترازی انرژی را در کشور حل کنیم. ۲۰ هزار مگاوات برق کسری داریم. در گذشته باید اقداماتی در این حوزه انجام میشد که صورت نگرفت. در دولت شهید رئیسی مقرر گردید ۴۰ هزار مگاوات برق تولید شود که تولید به ۷ هزار مگاوات هم نرسید. این مشکلات به هر طریق ممکن باید حل شود.
اهمیت سرمایهگذاری در حوزه آب
نماینده مردم بندرعباس، قشم، خمیر و حاجیآباد در مجلس اظهار داشت: بسیاری از صنایع ما آببر هستند و میطلبد در حوزه آب نیز، صنعت سرمایهگذاری کند. زمانی صنایع آببر را به فلات مرکزی بردند که اشتباه بزرگی بود. اگر آمایش سرزمینی را در نظر بگیریم؛ عدالت برقرار میشود. وی افزود: شیرینسازی آب دریا و انتقال به فلات مرکزی هزینههای فراوانی دارد. باید در کشور نگاه کارشناسی حاکم باشد و بازنگریهای لازم نیز در این دیدگاه صورت گیرد به گونهای که تصمیماتمان براساس آمایش سرزمینی باشد.
توجه به اشتغال و مسئولیتهای اجتماعی
مرادی گفت: صنایع در هر جایی مستقر شوند، توقعاتی در حوزه اشتغال و مسئولیتهای اجتماعی ایجاد میشود که لازم است توجه ویژهای به این مهم صورت گیرد.” وی با بیان اینکه مسیر صنایع غرب به مرکز شهر بندرعباس و ترافیکی که ایجاد میشود به روح و روان مردم آسیب وارد کرده است، تصریح کرد: باید برای رفع این مشکل فکر اساسی کرد. به هر طریق ممکن ضروری است این معضل را در میانمدت حل کنیم و در بلندمدت برنامهریزی لازم جهت احداث قطارهای شهری را در دستورکار قراردهیم.
رفع دغدغههای صنعتگران و تولیدکنندگان
مرادی در پایان گفت: باید دغدغههای صنعتگران و تولیدکنندگان را در حوزههای مختلف رفع کنیم تا فقط دغدغه تولید داشته باشند.
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران