
به گزارش چیلان ، گفتنی است، این تفاهمنامه بهمنظور خلق ارزش افزوده بیشتر با استفاده از ظرفیتهای موجود در دانشگاهها، پژوهشگاهها و پارکهای علمی و فناوری برتر کشور و در راستای اجرای سیاستهای کلی علم و فناوری و توسعه پژوهش، نوآوری و فناوری در زنجیره فولاد کشور و بهمنظور تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت، با هدف بهرهگیری از ظرفیتهای موجود در دانشگاهها، پژوهشگاهها و پارکهای علمی و فناوری برتر کشور با تمرکز بر قانون جهش تولید دانشبنیان منعقد شد.
تبدیل گروه فولاد مبارکه از بنگاه تولیدمحور به رهبری اکوسیستم صنعتی هوشمند و پایدار
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه در آیین انعقاد تفاهمنامه با وزارت علوم و معاونت علمی ریاست جمهوری گفت: تمرکز ما بر تولید محصولات با ارزش افزوده بالاست که در نیمه نخست سال جاری، طرح تولید فولادهای الکتریکی و زنگنزن را بهعنوان یکی از پروژههای مهم خود در دستور کار خواهیم داشت، بهطوری که ارزش درآمدی این دو محصول بیش از ۵ برابر دیگر محصولات است.
وی گفت: جهتگیری ما در تولید محصولات با ارزش افزوده بالا به این دلیل است که میخواهیم در مسیر توسعه نوآوری حرکت کنیم؛ گروه فولاد مبارکه در حال گذار از یک بنگاه صنعتی صرفاً تولیدمحور به رهبری اکوسیستم صنعتی هوشمند و پایدار، با تمرکز بر نوآوری فناورانه، شفافیت در زنجیره تأمین و ارزشآفرینی است؛ سعی داریم اقدامات انجامشده در این حوزه را با محوریت فضای نوآوری و استفاده از تحولات هوش مصنوعی و حوزه تحول دیجیتال ادامه دهیم.
وی افزود: دغدغه جدی ما در حوزه انرژی است، متأسفانه هزینه گروه فولاد مبارکه در حوزه انرژی از ۲۶ هزار میلیارد تومان سال ۱۴۰۳ به ۵۲ هزار میلیارد تومان در سال جاری خواهد رسید، بنابراین به دنبال فعالسازی شرکتهای مربوط به حوزه هوشمندسازی هستیم تا بتوانیم حداقل ۱۰ درصد از هزینههایمان را از طریق روشهای نوین در حوزه انرژی کاهش دهیم.
سرمایهگذاری ۳۲۰ میلیارد تومانی گروه فولاد مبارکه در ۱۲۰ مرکز تحقیقات دانشگاهی
مدیرعامل گروه فولاد مبارکه گفت: یکی از دغدغههای اصلی کشور، تولید محصولات با ارزش افزوده بالاست. حضور در عرصههای بینالمللی تولید محصولات با ارزش افزوده بالا ضرورت دارد. تقسیمبندیهای بازارهای جهانی براساس تولید محصولات پیچیدهتر است که باید مراقبت کنیم در این زمینه از تکنولوژیهای روز دنیا فاصله نگیریم.
وی گفت: فرایند اجرای قانون جهش تولید دانشبنیان آنطور که باید و شاید صورت نگرفته و اگر این قانون به درستی اجرا شود، میتواند محرّک خوبی برای صنایع کشور باشد.
وی افزود: گروه فولاد مبارکه در سال گذشته، با ۱۲۰ مرکز تحقیقات دانشگاهی به ارزش ۳۲۰ میلیارد تومان قرارداد همکاری مشترک داشته و ۱۶۰ پروژه تحقیقاتی را دنبال کرده است. گروه فولاد مبارکه برای هزار و ۵۵۰ نفر از نخبگان دانشگاهی برنامه تور بازدید صنعتی برگزار کرده است، این مجموعه حدود ۲۵۰ میلیارد تومان در زیرساختهای تحقیقاتی دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری و ۶۰۰ میلیارد تومان در شرکتهای پارکهای علم و فناوری سرمایهگذاری کرده است.
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/chilanon/public_html/wp-content/themes/chilan/class/template/WPTemplate.php on line 1984

محمدکاظم صباغی هرندی
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی شرکت فولاد مبارکه

مهندس طهمورث جوانبخت
مدیرعامل شرکت مجتمع فولاد خراسان

عطاالله معروفخانی
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان

اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)

اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)

سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان