در حال جمع آوری مدارک و مستنداتی دال بر رد دامپینگ ایرانیم
فاطمیان در ادامه توضیح داد: فولاد مبارکه با همکاری وزارت خانه مدارک و مستنداتی دال بر نقض دامپینگ آماده می کنند و تا بدین لحظه اتفاق خاصی در این زمینه نیافتاده و آن طور که مسئولان این شرکت اخیرا اعلام کرده اند جای نگرانی درخصوص این موضوع نیست و تنها می توان منتظر ماند و دید نتیجه بررسی این ادعا به کجا خواهد رسید.
ادعای دامپینگ ایران بخاطر فشار حفظ بازار است
این مقام مسئول افزود: تمامی کشورها به دنبال توسعه بازار خود هستند و روش های مختلفی برای توسعه و حفظ این بازار دارند. در این میان کشورهای رقیب برای کسب جایگاهی در این بازارها به راه های زیادی همچون بیان این گونه ادعاها متوسل می شوند تا شاید از طریق اعمال تعرفه های ترجیحی یا قوانین ضد دامپینگ بازار را به دست بگیرند.
جدیدترین مشوق ها و پیشنهادات صادراتی دولت
وی به بسته های حمایتی دولت از صادرات در سال جاری پرداخت و گفت: همچنین سوبسید و اعتباراتی نیز برای بخش ترانزیت در نظر گرفته شده است. علاوه بر این موارد ایجاد دفاتری در کشورهای هدف صادراتی ازجمله مواردی است که پیشنهاد شده است.
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت با بیان این که وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال جاری به طور جدی بر موضوع توسعه صادرات در سال اقتصاد مقاومتی توجه ویژه داشته گفت: بخشی از اعتبارات مورد نیاز در سال جاری تامین شده و به منظور رسیدگی به چالش ها و موانع حوزه های تخصصی صنایع مختلف، جلسات شورای عالی صادرات به صورت دو هفته یک بار به ریاست وزیر برگزار می شود تا گزارش های تخصصی هر بخش مطرح و موانع به مراجع و دستگاه های مختلف جهت پیگیری ارجاع شود.
انعقاد تفاهم نامه ها با انجمن های تخصصی به هدف توسعه صادرات
وی امضای تفاهم نامه ها با انجمن های تخصصی را یکی از کارهای مفید در حوزه توسعه صادرات عنوان کرد و گفت: با امضای این تفاهم نامه ها واحدهای عضو این انجمن ها مثل انجمن تولیدکنندگان فولاد، برنامه های خود را در توسعه صادرات و کشورهای هدف ارائه می کنند و جلسات پایش به طور منظم برگزار و این اقدامات را رصد می کند.
فاطمیان، صادرات پیش بینی شده بخش معدن و صنایع معدنی در سال جاری راا۷.۵ میلیارد دلار تخمین زد و گفت: براساس سامانه پایش و عملکرد سه ماهه، نسبت عملکرد مطلوبی در گروه کالایی معدن و صنایع معدنی داشتیم و به منظور رفع موانع صادراتی و تحقق این هدف، هماهنگی با بانک ها، حمل و نقل و گمرک را پیگیری می کنیم.
فولادسازان باید برای صادرات چه پیش نیازهایی را رعایت کنند؟
مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت این را هم گفت که اگر تولیدکنندگان به سمت ارتقا بهره وری، ارتقا کیفیت و کاهش قیمت تمام شده و رقابتی بودن قیمت ها، خدمات پس از فروش، برندینگ، مارکتینگ و اعتبارسازی در ذهن مخاطب بازار هدف بروند که البته این اهداف در دراز مدت اتفاق می افتد و همچنین نظام هدفمند و دفاتر مناسبی برای فروش خود داشته باشند یا عرضه کالا به درستی از سوی آنها صورت بگیرد و مهم تر از همه اینها محصول خود را به درستی به دست مشتریان خود برسانند و منافع مشتریان را در نظر بگیرد، قطعا آن کالا مجوز ورود خود به کشورهای دیگر را پیدا خواهد کرد.
بیشتر درگیر افزایش تولید بوده ایم تا تولید رقابتی
این مقام دولتی تصریح کرد: اگر در بخش صادرات موفق نبودیم و محصولاتمان مزیت رقابتی در مقابل سایر رقبا نداشته، دلیلش آن است که طی سال های گذشته بیشتر سرگرم افزایش تولید بودیم تا به فکر ورود به بازارهای جهانی. امروز برای ورود به بازارهای جهانی، مزیت نسبی و مطلق مطرح نیست بلکه مزیت رقابتی مطرح است.
- انجام موفقیت آمیز عملیات آتشکاری معدن کوه غدیر
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
- فولاد مبارکه برای پنجمین بار موفق به دریافت تندیس زرّین تعالی سازمانی کشور شد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران