به گزارش چیلان ، شرکت فولادکاوه جنوب کیش سال ۸۵ با سرمایه اولیه یک میلیارد تومانی تاسیس شده و از شهریور سال ۹۳ با سرمایه اسمی ۶۰۰ میلیارد تومانی با پلاک ۴۸۸ در بازار دوم معاملات بورس پذیرفته و درج نام شد و هم اکنون در فهرست عرضه اولیه شرکت بورس قرار گرفته است.
فاز اول پروژه فولادسازی شرکت کاوه جنوب کیش با ظرفیت تولید یک میلیون و ۲۰۰ تن فولاد در سال، صبح سه شنبه ۲۷ مهر به صورت رسمی به بهره برداری رسید.
معاون اول رئیس جمهور در جریان سفر به استان هرمزگان با حضور در منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، فاز نخست کارخانه فولاد کاوه را افتتاح کرد و به همراه وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس بنیاد مستضعفان از بخش های مختلف آن بازدید کرد.
اسحاق جهانگیری در مراسم افتتاح فاز نخست پروژه فولادسازی فولاد کاوه جنوب کیش گفت: برنامه دولت رسیدن به تولید ۱۰ میلیون تن فولاد در استان هرمزگان طی سال های آینده است.
وی با بیان اینکه پتانسیل ساحل هرمزگان برای سرمایه گذاری صنعتی و معدنی کم نظیر است، اظهار داشت: وضعیت صنعت فولاد ایران از نظر سنگ آهن، گاز و نیروی انسانی در دنیا بی نظیر است. شاید ونزوئلا سنگ آهن و گاز به میزان ایران داشته باشد اما قطعاً نیروی انسانی قوی ندارد و همین امر عامل برتری و امتیاز ایران در مقایسه با رقبایش است.
این مقام مسوول در بخش دیگری از سخنانش بعد از اشاره به تراز مثبت تجاری کشور در نیمه نخست سال خاطر نشان کرد: رشد اقتصادی کشور در بهار امسال ۵.۴ درصد بود اما هدف ما رسیدن به رشد ۸ درصدی است.
نعمت زاده: افزایش ظرفیت تولید فولاد کشور به ۲۱ میلیون تن
محمدرضا نعمت زاده در مراسم افتتاح فاز نخست پروژه فولادسازی فولاد کاوه جنوب کیش گفت: با بهره برداری از فولادسازی کاوه جنوب ظرفیت تولید فولاد ایران به ۲۱ میلیون تن رسید.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه ممکن است زودتر از ۱۴۰۴ ظرفیت تولید ۵۵ میلیون تن فولاد در سال محقق شود، اظهار داشت: با راه اندازی این طرحها ۱۴ میلیون تن به ظرفیت تولید کنسانتره، ۲ میلیون تن به ظرفیت تولید گندله، ۴.۵ میلیون تن به ظرفیت تولید آهن اسفنجی و ۲.۷ میلیون تن به ظرفیت تولید شمش و فولادریزی کشور اضافه شد.
وی با اشاره به صادرات ۶ میلیون تن فولاد تا پایان سال، گفت: طی ۳ سال اخیر یعنی در دولت یازدهم حدود ۳۹ طرح در زنجیره تولید فولاد تکمیل و راه اندازی شده که تا پایان سال ۱۹ طرح دیگر در زنجیره تولید فولاد در کشور راه اندازی خواهد شد.
نعمت زاده تصریح کرد: با راه اندازی سایر پروژه ها، ۱۰ میلیون تن به ظرفیت تولید گندله، ۵ میلیون تن به ظرفیت تولید آهن اسفنجی و ۳ میلیون تن به ظرفیت تولید شمش فولاد کشور افزوده خواهد شد.
مدیر عامل فولاد کاوه: صادرات ۱۰۰ هزار تنی فولاد کاوه جنوب از زمان آغاز تولید تاکنون
سیدمحمد اتابک مدیرعامل هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس در مراسم افتتاح فاز نخست پروژه فولادسازی فولاد کاوه جنوب کیش گفت: پروژه فولادسازی کاوه جنوب کیش در دوران تحریم اجرایی شده و در دوره تحریم نیز به بهره برداری رسید.
وی اظهار داشت : ایجاد واحدهای بالادستی و پایین دستی برای فولاد کاوه جنوب نیز پیش بینی شده است.
اتابک خاطر نشان کرد: تاکنون ۳۰۰ هزار تن محصول در فولادسازی کاوه جنوب کیش تولید شده که ۱۰۰ هزار تن آن نیز براساس استانداردهای جهانی صادر شده است.
وی در ادامه افزود: در مجموع بیش از ۲۵۰۰ میلیارد تومان توسط بنیاد مستضعفان در مجمتع فولاد کاوه جنوب کیش سرمایه گذاری شده است.
به گفته مدیر عامل هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس، مهمترین پروژه های در دست اقدام شرکت فولاد کاوه هم اکنون شامل فولادسازی فاز دو به ظرفیت ۱.۲ میلیون تن در سال، گندله سازی به ظرفیت ۵ میلیون تن در سال، آب شیرین کن به ظرفیت روزانه ۴۰ هزار متر مکعب، اتصال به شبکه راه آهن سراسری است.
اتابک درباره مهمترین پروژه های تکمیلی این مجتمع نیز گفت: دو واحد آهن اسفنجی به ظرفیت تجمیعی ۱.۸۵۶ میلیون تن درسال، ایستگاه گاز به ظرفیت ۱۰۰ هزار متر مکعب در ساعت، خط انتقال فشار قوی و پست برق ۲۳۰.۳۳ کیلو ولت،تاسیس و انتقال آب از دریا به ظرفیت روزانه ۱۵ هزار مترمکعب و فولادسازی فاز یک به ظرفیت ۱۰۲ میلیون تن در سال از مهمترین پروژه های تکمیلی مجتمع فولاد کاوه جنوب کیش است.
افتتاح فاز دوم فولاد کاوه در سال ۹۷
محمد سعیدی کیا، رئیس بنیاد مستضعفان در مراسم افتتاح فاز نخست پروژه فولادسازی فولاد کاوه جنوب کیش گفت: پروژه فولادسازی فولاد کاوه جنوب کیش ظرف ۴۶ ماه از زمان شروع تا امروز اجرایی شد.
وی با بیان اینکه انتخاب مکان احداث پروژه بسیار هوشمندانه بوده، اظهار داشت: فاز دوم فولادسازی فولاد کاوه جنوب در سال ۹۷ به بهره برداری خواهد رسید. همچنین قرار است نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی سیکل ترکیبی نیز در این منطقه احداث شود که در این رابطه با وزارت نیرو مذاکراتی در حال انجام است.
سعیدی کیا طی این مراسم به پروژه های در دست اجرای بنیاد مستضعفان اشاره کرد و گفت: فولاد خرمشهر با ظرفیت ۶۰۰ هزار تنی و کارخانه آلومینیوم خوزستان تا پایان سال به بهره برداری می رسند.
یادآور می شود؛ فاز اول فولاد سازی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش دارای ظرفیت ۱میلیون و ۲۰۰ هزار تن در سال است که به دست توانمند کارشناسان آموزش دیده بومی مورد بهره برداری قرار گرفته و شمش بلیت این کارخانه برای نخستین بار از خطوط ریخته گری بیرون آمد تا تلاش چندین ساله کارکنان این طرح بزرگ به ثمر بنشیند. سرمایه گذاری این پروژه ۹ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال است.
شرکت فولاد کاوه جنوب کیش سال ۸۵ با سرمایه اولیه یک میلیارد تومانی تاسیس شده و از شهریور سال ۹۳ با سرمایه اسمی ۶۰۰ میلیارد تومانی با پلاک ۴۸۸ در بازار دوم معاملات بورس پذیرفته و درج نام شد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران