به گزارش چیلان، فولادسازان بزرگ کشور در 10 ماهه امسال بیش از 4 .4 میلیون تن فولاد صادر کردند که 45 درصد بالاتر از مدت مشابه سال قبل بوده است. فولادسازان همچنین در دی ماه صادرات را به 283 هزار تن نزدیک کردند که البته 26 درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل بوده است.
گفتنی است، فولاد هرمزگان بهترین عملکرد را در صادرات داشته است. این شرکت در دی ماه صادرات نداشته است و حتی با عملکرد این ماه همچنان در رتبه اول صادرکنندگان برتر کشور قرار دارد. درمجموع 10 ماهه امسال این شرکت 812 هزار تن اسلب صادر کرده است.
بعد از فولاد هرمزگان، فولاد خراسان با صادرات نزدیک به 55 هزار تن میلگرد در رتبه دوم برترین صادرکننده از لحاظ افزایش حجم صادرات قرار دارد.
فولاد خراسان در دی ماه هم 3 هزار تن میلگرد صادر کرده است.
صادرات شرکت فولاد خوزستان در 10 ماهه ابتدایی نزدیک به یک میلیون و 579 هزار تن بود که 590 هزار تن آن بیلت، 602 هزار تن آن اسلب و مابقی بلوم بود. این شرکت بیش ترین حجم صادرات را داشته و رشد 43 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است.
فولاد خوزستان در دی ماه هم نزدیک به 171 هزار تن بلوم، بیلت و اسلب صادر کرده است که 14 درصد بالاتر از مدت مشابه سال قبل بود.
فولاد مبارکه در دی ماه حدود 69 هزار تن محصولات فولادی صادر کرد که البته افت 63 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل داشت با این حال این شرکت در مجموع 10 ماه، یک میلیون و 441 هزار تن انواع محصولات فولادی صادر کرده که رشد 9 درصد را درمقایسه با 10 ماهه سال 94 تجربه کرده است.
محصولات صادراتی فولاد مبارکه در این مدت، ورق گرم و سرد، کلاف گرم، سرد، اسیدشویی و قلع اندود، تختال و بسیاری از تولیدات دیگر فولادی بوده است.
ذوب آهن صادرات خود را در مدت مذکور به 465 هزار تن شامل تیرآهن ، میلگرد، کلاف و شمش چدن رساند که 4 درصد بیش تر از مدت مشابه سال قبل است.
ذوب آهن در دی ماه 35 هزار تن شمش و محصولات فولادی صادر کرده است.
درگیر صادرکنندگان فولادی کشور فولاد اکسین با صادرات حدود 17 میلیون تن ورق عریض و آلیاژی ایران با صادرات 35 هزار تن میلگرد هستند.
آمار تولید فولاد هم نشان می دهد، تولید شمش فولادسازان بزرگی همچون مبارکه، خوزستان، ذوب آهن، فولاد آلیاژی، گروه ملی و فولاد خراسان 11 میلیون و 342 هزار تن شده که 2.42 درصد بالاتر از مدت مشابه سال قبل بود.
بیش ترین تولید شمش در فولاد مبارکه با احتساب تولیدات واحدهای هرمزگان و سبا به میزان 5 میلیون و 516 هزار تن بود.
تولید شمش در خوزستان به مرز 3 میلیون تن نزدیک شد و ذوب آهن تولید را به یک میلیون و 884 هزار تن رساند.
در بخش محصولات فولادی تولید درمجموع به 8 میلیون و 306 هزار تن رسید که البته 4.9 درصد پایین تر از مدت مشابه سال قبل بود.