چیلان آنلاین
کدخبر : ۱۱۴۹۲
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۲۱ اسفند ماه ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳:۱۶
مهندس ارزانی پاسخ داد:
فولاد در شاخه ايمني سازه ها، پل ها، خودرو قرار می گیرد و در مسائل بهداشتي در محصولات پوششي و محصولات راديو اکتيودار خود را نشان مي دهد و مصرف منابع و توليد آلاينده ها و ضايعات و قراضه ها و ... را به همراه دارد.
چرا فولاد جز کالاهاي حساس است؟

بسته ویژه خبری چیلان برای فولاد هرمزگان (5)

به گزارش چیلان، مهندس فرزاد ارزاني، مدیرعامل جدید فولاد هرمزگان در تشريح اينکه چرا فولادها بايد جزء کالاهاي حساس قرار گيرند؟ گفت: صنعت فولاد يک صنعت مادر است و ارتباط مستقيم با رشد اقتصادي و توليد ناخالص داخلي به توليد و مصرف فولاد دارد تا جاييکه در شاخه ايمني سازه ها، پل ها، خودرو و ... را درگير مي کند و در مسائل بهداشتي در محصولات پوششي و محصولات راديو اکتيودار و ... خود را نشان مي دهد و در توجه به مسائل زيست محيطي باعث مي شود مصرف منابع و توليد آلاينده ها و ضايعات و قراضه ها و ... را به همراه داشته باشد. علاوه بر اين در موضوع دوام نيز محصولات بي کيفيت باعث زيان به اقتصاد ملي مي گردند. بنابراين با تدوين استراتژي مدل IR-MARKING با کمک شرکت هاي فولادي و مديريت سازمان ملي استاندارد، ميتوان صيانت از حقوق جامعه و مصرف کنندگان را مورد توجه قرار داد.

ارزانی اظهار داشت: نگراني جدی در صنعت فولاد کشور در خصوص ورود محصولات فولادي بي کيفيت و ارزان به داخل کشور با مخاطرات ايمني و زيست محيطي وجود دارد. ارزانی تصریح کرد: همچنین توليد محصولات فولادي نامرغوب با مصرف انرژي بالا نيز مشکلاتی ایجاد کرده است و باعث نارضايتي مشتريان شده است.

وی افزود: در اين بين اعمال تعرفههاي نامناسب و عدم استفاده از ابزارهاي کنترلي غيرتعرفه اي مانند بازرسي هاي مبادي ورودي و بازرسي در محل کارخانه توليدکننده و نيز تحميل هزينه هاي گزاف حمل محصولات فولادي نامرغوب از مبادي ورودي تا محل کارخانه مصرف کننده و ترفندهاي ورود محصولات نهايي ساخته شده از فولادهاي بي کيفيت به کشور توسط چيني ها باعث شده تا به چالش هاي صنعت فولاد دامن زده شود.

وی با ارائه راهکار و راه حل هاي پيشنهادي چالش ها و عملياتي شدن آنها گفت: ارتقاء کيفيت فرآيند بازرسي محصولات به خصوص در مورد کالاهاي وارداتي، و اطمينان دادن از کيفيت مطلوب محصول به مصرف کنندگان به همراه ايجاد و بکارگيري مکانيزم هاي متنوع از قبيل: موانع غير تعرفه اي جهت جلوگيري از واردات فولادهاي نامرغوب به کشور به لحاظ چالش هاي تعرفه اي و نيز همکاري در تجهيز آزمايشگاه هاي کنترل کيفيت در مبادي ورودي کشور به منظور کنترل کيفيت فولادهاي وارداتي در بنادر نوشهر، آستارا، انزلي، امام، شهيد رجايي، مرز بازرگان و مرز سرخس و فعال نمودن بيشتر آزمايشگاه هايي که قبلاً وجود داشته و تدوين استانـداردهاي ملي مواد اوليه و محصولات فولادي از جمله راهکارهايي است که به رفع چالش هاي مذکور کمک خواهد کرد.

مدیرعامل جدید فولاد هرمزگان افزود: مشارکت و همکاري درطراحي مدل IR-Marking با الگوبرداري از مدل CE–Marking کشورهاي اروپايي به عنوان يک مدل ارزيابي کيفي فولادها و يکپارچه سازي استاندارد محصولات در سطح کشور که با تشکيل کارگروهها ميتوان اين مهم را نيز اجرايي کرد.

ارزانی تصریح کرد: تقويت و حمايت از نقش و جايگاه انجمن توليدکنندگان فولاد ايران در مواردي نظير تدوين استانداردهاي ملي و ارزيابي، نظارت و اجراي فعاليت هاي کنترلي در گمرکات و مبادي ورود فولاد به کشور مي تواند به رفع چالش ها کمک کند. وی افزود: تشکيل کارگروهي متشکل از مؤسسه استاندارد، انجمن توليدکنندگان فولاد ايران و نمايندگان شرکت های توليدکننده فولاد جهت تهيه و تدوين استانداردهاي ملي محصولات فولادي ميتواند مفید باشد.

اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .