به گزارش چیلان، طرح فولاد سبزوار از جمله هشت طرح استانی شرکت ملی فولاد می باشد که ظرفیت تولید سالانه 800 هزار تن محصول آهن اسفنجی در سال را دارد. قرارداد تولید کاتالیست های ریفرمینگ این طرح در سال 94 با رویکرد حمایت از ساخت داخل و اعتماد درست و متخصصانه مدیریت شرکت MMTE به عنوان لایسنسور و پیمانکار احداث کارخانه فولاد سبزوار با شرکت دانش بنیان گسترش فناوری خوارزمی منعقد گردید که با نظارت دقیق، همه جانبه و متعهدانه شرکت MMTE و شرکت تاراطرح به عنوان مشاور پروژه در طی کلیه مراحل تولید در پایان سال 95 تحویل دهی کامل گردید.
بارگذاری کاتالیست ها در ریفرمر این شرکت در تیرماه 96 انجام گردید و با توجه به نیاز به تکمیل مراحل نصب و تجهیز سایر قسمتها، راه اندازی آن به دی ماه امسال موکول شد.
در حال حاضر این کاتالیست ها پس از طی مراحل اولیه راه اندازی و تزریق گاز، وارد چرخه سرویس شده و تولید آهن اسفنجی برای اولین بار در ریفرمر این شرکت با کاتالیست تولیدی شرکت دانش بنیان گسترش فناوری خوارزمی با موفقیت انجام گرفت.
لازم به ذکر است کلیه مراحل بارگذاری کاتالیست های ریفرمینگ مورد استفاده در ریفرمر شرکت پارس فولاد سبزوار توسط شرکت گسترش فناوری خوارزمی انجام گردید و اعزام تيم کارشناسان فنی بارگذارى كاتاليست ها از سوى شركت گسترش فناورى خوارزمى موجب شد تا علاوه بر مستندسازى دقیق و ثبت داده هاى مربوط به فرآيند بارگذارى، اطمينان لازم جهت شارژ بهينه و حداكثرى تيوب ها براى واحد بهره بردار حاصل گردد.
با توجه به كيفيت و دقت بالاى فرآیند بارگذارى که با حساسیت توسط شرکت خوارزمی انجام شد، بيشينه دانسيته توده ای (Bulk Density) كاتاليست ها در تيوب هاى ريفرمر بدست آمد كه اين مسئله بر روى تناژ توليد، عملکرد ریفرمر، عمر كاتاليست ها و حتی طول عمر لوله های ریفرمر تاثیر مثبتی دارد.