چیلان آنلاین
کدخبر : ۱۶۹۴۴
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۷ اسفند ماه ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۴:۳۷
دادوستد محصولات فولادی از سال 83 وارد بورس شده است و روش عرضه، تقاضا و رقابت، همه در بورس کالا شفاف و مشخص شده و وزارت صمت به عنوان متولی بخش صنعت می تواند با توجه به شفافیت بورس، تصمیمات مناسب را برای تنظیم بازار از طریق آن اتخاذ کنیم.
تنظیم بازار فولاد با استفاده از شفافیت بورس کالا

به گزارش چیلان، محسن صالحی نیا، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت به نقش بورس کالای ایران در بازار فولاد اشاره کرد و گفت: دادوستد محصولات فولادی از سال 83 وارد بورس شده است و روش عرضه، تقاضا و رقابت، همه در بورس کالا شفاف و مشخص شده است و ما به عنوان متولی بخش صنعت می توانیم با توجه به شفافیت بورس، تصمیمات مناسب را برای تنظیم بازار اتخاذ کنیم.

معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت افزود: به این ترتیب فولادسازان مواد را در بورس عرضه می کنند و واحدهای مصرف کننده فولاد نیز از طریق این بازار نیازشان را تامین می کنند و اعتقاد ما براین است که بورس کالا به وجود آورنده شفافیت در بورس بازار فولاد بوده است.

صالحی نیا در ادامه با اشاره به اینکه ارزش افزوده بخش صنعت در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ حدود ۶.۵ درصد افزایش داشته است، عنوان کرد: ارزش افزوده بخش صنعت در شش ماهه اول امسال حدود ۴.۵ درصد بود و تا پایان سال به ۵.۵ خواهیم رسید، این شاخص در فصل اول سال ۵.۵ درصد و فصل دوم ۳.۹ درصد بود.

وی افزود: حدود ۱۱۸ هزار میلیارد تومان در ۹ ماهه امسال تسهیلات به بخش صنعت پرداخت شد که با توجه به میزان تسهیلات پرداختی مدت مشابه پارسال (حدود ۱۱۰ هزار میلیارد تومان) افزایش ۸ درصدی داشت، بر اساس پیش بینی ها این رقم تا پایان سال به ۱۵۰ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

معاون وزیر صنعت اظهار کرد: ۸۴.۵ درصد تسهیلات پرداختی بخش صنعت برای تامین سرمایه در گردش بوده است، حدود ۷ درصد در بخش ایجاد و حدود ۴.۵ درصد برای بخش توسعه و نوسازی بوده است.

صالحی نیا گفت: در ۱۰ ماهه امسال ۱۶ هزار و ۶۰ واحد در حوزه های مختلف جواز تاسیس صادر شد که با توجه به میزان جوازهای تاسیس صادره در مدت مشابه پارسال (۱۳ هزار و ۶۰ فقره) افزایش ۱۹ درصدی داشته است، که نشانگر امید به سرمایه گذاری در کشور است. در ۱۰ ماهه امسال ۱۰ هزار و ۶۵۰ واحد صنعتی به بهره برداری رسیده است که با توجه به آمار مدت مشابه پارسال( ۴ هزار و ۴۰۰ مورد) افزایش ۵.۵ درصدی داشت.

وی افزود: جوازهای تاسیس صادره در ۱۰ ماهه امسال افزایش ۲۱.۵ درصدی اشتغال، ۱۹ درصدی تعداد و ۱۶ درصدی سرمایه نسبت به مدت مشابه پارسال داشت. پروانه های بهره برداری صنعتی در ۱۰ ماهه امسال افزایش ۵.۵ درصدی تعداد، ۱۷ درصدی اشتغال و ۱۷ درصدی سرمایه  داشته است.

اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .