مهندس تقی ممتازان معاون بازاریابی و فروش فولاد کاوه جنوب در گفت و گو با چیلان گفت: در سال های اخیر همواره ایشان تأکید بر بومی سازی و تکیه بر این اصل داشتند که اقتصاد مقاومتی و نیز حمایت از کالای ایرانی دو نمونه بارز آن بود. در واقع پیاده سازی تمامی این شعارها، حرکت به سمت بومی سازی را می طلبد.
ممتازان خاطرنشان کرد: هر آنچه گام های بیشتری در بومی سازی برداشته شود، ریشه های وابستگی و اتکا به خارجی ها کمتر و کم رنگ تر می شود. حرکت به سمت بومی سازی در صنعت فولاد، هم سبب افزایش ظرفیت های فولاد خواهد شد و هم نگرانی هایی که از باب وابستگی این صنعت به خارج وجود دارد، کاهش خواهد داد. در این صورت، تولید، صادرات و حتی توسعه مستمر خواهد شد.
وی تصریح کرد: زمانی که توسعه متکی بر بومی سازی شود دیگر نگرانی از بابت رسیدن به اهداف توسعه ای و ظرفیت های تعریف شده در چشم انداز وجود نخواهد داشت.
معاون بازاریابی و فروش فولاد کاوه جنوب ادامه داد: فولاد کاوه جنوب کیش در این رابطه تلاش های زیادی انجام داده و تا جای امکان، مواد اولیه، افزودنی ها و نسوزهای مورد نیاز خود را از منابع داخلی تامین می نماید. همچنین قراردادهای ساخت داخلی در شرکت نیز دائما افزایش یافته است. به طور مثال شرکت پارس سارایه که یکی از واحدهای تابعه هلدینگ کاوه پارس بوده و کار ساخت را به صورت بومی انجام می دهد، فعالتر از قبل شده و قطعات مورد نیاز ما را می سازد. البته ذکر این نکته نیز الزامی است که این اتفاق در کاوه جنوب و نیز سایر واحدهای بنیاد که رویکرد تولیدی دارند در حال دنبال شدن می باشد.