به گزارش چیلان، مهندس علیرضا چایچی یزدی از مدیران نام آشنای فولاد کشور است که با تکیه بر تجربیات و سوابق درخشان خود و با بهره گیری از یک تیم مدیریتی و کارشناسی متخصص و متعهد، در حال رقم زدن دورانی به یادماندنی در فولاد آلیاژی ایران است؛ ایامی سرشار از موفقیت های مداوم در تولید، فروش، مسئولیت های اجتماعی، نوآوری و ... که شرایط سخت تحریمی و رکود بازار فولاد اهمیت این موفقیت ها را دوچندان می کند.
تامین پایدار نیاز امروز فولاد کشور است
مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران با اشاره به اقدامات انجام شده و در حال انجام در زمینه بومیسازی و ساخت داخل گفت: با توجه به رشد استراتژیکی که صنعت کشور دارد و اهمیت آن در سیاستگذاری های کلان، لذا تأمین پایدار تولید یکی از دغدغههای همیشگی تولیدکنندگان فولاد بوده است. تا پیش از این برای تأمین قطعات و تجهیزاتی که نیاز داشتیم حدود 100 دلار به ازای هر تن به خارج وابسته بودیم که این مسئله برای پیشبرد تولید نگرانی ایجاد می کرد، چرا که هر لحظه ممکن بود در تأمین مایحتاج اولیه صنعت فولاد دچار مشکل شویم اما به واسطه نهضت بومی سازی که ایجاد شد و فولادسازان و تامین کنندگان داخلی به همکاری با یکدیگر روی آوردند، این عدد اکنون به 75 دلار رسیده و انشالله هر سال کمتر و کمتر خواهد شد.
رشد 80 درصدی درآمد فولاد آلیاژی ایران
مهندس چایچی در ادامه این گفتگو به تشریح عملکرد فولاد آلیاژی ایران پرداخت و اظهار داشت: در نیمه اول سال 98 به لطف خداوند و با تلاش همه همکاران به موفقیت های چشمگیری دست یافته ایم. ما موفق شدیم که طی این شش ماه بیش از 255 هزار تن محصول مذاب فولادی را تولید کنیم. این رقم در قیاس با سال گذشته 14 درصد رشد را نشان می دهد. از لحاظ میزان فروش هم به عدد 225 هزار تن رسیدیم که این عدد 10 درصد رشد را نشان می دهد. میزان درآمدزایی ما هم به 1360 میلیارد تومان رسید که به نسبت سال گذشته 80 درصد رشد داشته است.
مدیر عامل شرکت فولاد آلیاژی ایران ادامه داد: ما پنج رکورد بسیار قابل توجه را در زمینه تولید، فروش و نوآوری بر جای گذاشته ایم. به عنوان نمونه در اردیبهشت ماه سال جاری با عدد بالای 48 هزار و 800 تن تولید مذاب فولادسازی به یک رکورد جدید دست یافته ایم. در همان ماه با فروش 48 هزار و 400 تن، رکورد جدیدی را در زمینه فروش به ثبت رساندیم. در کنار تمام این موارد در زمینه نوآوری همکاران ما موفق شدند شش سایز جدید فولادی را برای صنایع مختلف نظیر صنایع خودروسازی، صنایع نفت و گاز، صنایع مفتولی و صنایع ریلی به سایزهای قبلی که تولید داشتیم اضافه کنند.
مهندس چایچی با اشاره به 3 برابر شدن سود عملیاتی "فولاژ" خاطرنشان کرد:کارهای بسیار خوبی را در زمینه کاهش قیمت تمام شده انجام داده ایم و به افزایش سوددهی کمک کرده ایم. به طوری که در شش ماهه اول امسال میزان سود عملیاتی ما سه برابر مدت مشابه در سال 97 بوده است. همچنین ما در این مدت بیش از 13 گرید جدید فولادی را به صنایع مادر و تخصصی خودمان اضافه کرده ایم که در این زمینه به بومی سازی قطعات فولادی کمک شده است.