کدخبر : ۲۹۶۸۱
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۲۱ دی ماه ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹:۲۱
مدیرعامل آهن و فولاد غدیر ایرانیان در گفت و گو با چیلان:
مدیرعامل آهن و فولاد غدیر ایرانیان در مورد جشنواره ملی فولاد گفت: جشنواره ملی فولاد، جشن دستاوردهای پنج دهه تلاش صنعتگران فولادی و صنایع مرتبط و بالیدن به چیزی است که به آن رسیده ایم.
جشنواره ملی فولاد، جشن دستاوردهای پنج دهه فولاد ایران است
اسداله فرشاد، مدیرعامل آهن و فولاد غدیر ایرانیان و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران گفت: سال گذشته جمع تولیدکنندگان آهن و فولاد ایران به این نتیجه رسیدند که کاری متفاوت تر از نمایشگاه ها و همایش هایی که هر ساله برگزار می شوند، انجام دهند. جشنواره ملی فولاد، جشن دستاوردهای پنج دهه تلاش صنعتگران فولادی و صنایع مرتبط و بالیدن به چیزی است که به آن رسیده ایم. جشنواره ملی فولاد این فرصت را ایجاد کرد تا از پیشکسوت های این حوزه که نقش زیادی در شکوفایی این صنعت داشته اند تقدیر شود. در صحبت از سرمایه ملی اولین چیزی که اهمیت دارد، سرمایه انسانی است. تقدیر و تشکر از پیشکسوتان عرصه فولاد کشور، نشان دهنده اهمیت این سرمایه انسانی ملی برای صنعت فولاد ایران است.
وی افزود: مسئله دیگری که در نمایشگاه ملی فولاد به آن پرداخته شد، دستاوردها و توانمندی هایی بود که به دست آمده اند و البته چشم اندازی که برای آینده مد نظر است. امروز ادعا می کنیم که 100 تا 120 دلار ارز بری فولاد به ازای هر تن را به 80 دلار رسانده ایم و برنامه ما این است که در سال بعد آن را به 60 دلار به ازای هر تن برسانیم تا از این طریق تأثیر بومی سازی را در روند بهبود توانمندسازی داخلی نشان دهیم.
وی ادامه داد: معمولا همه نمایشگاه ها به دنبال این هستند که توانمندی ها را نشان دهند، در حالی که در این نمایشگاه علاوه بر ارائه توان تامین کنندگان داخلی، به دنبال این هستیم که حوزه هایی که در آن ضعف داریم و به خارج وابسته هستیم را پر رنگ کنیم تا بر اساس دانش فنی شرکت های داخلی و تجهیزاتی که در اختیار داریم یا می توانیم روی آن ها سرمایه گذاری کنیم، این نقاط ضعف در زنجیره آهن و فولاد را مرتفع کنیم.
فرشاد تصریح کرد: در جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد به دنبال آن هستیم که روند بومی سازی و ساخت داخل را سرعت ببخشیم و تامین کنندگان داخلی و شرکت های دانش بنیان را حمایت کنیم. توجه داشته باشیم که یکی از اتفاقات مهم در بومی سازی صنعت فولاد، بومی شدن کاتالیست در احیاء مستقیم بود. تا دو سه سال قبل کاتالیست ها از خارج وارد می شد اما با حمایت های فولاد مبارکه و فولاد خوزستان و طرح های فولادی استانی و اعتماد به توان شرکت های توانمندی که در داخل کشور فعالیت می کردند، در نهایت کاتالیست بومی سازی شد و سهم ارزبری از این طریق به میزان زیادی پایین آمد.
مدیرعامل آهن و فولاد غدیر ایرانیان در پایان تأکید کرد: اما هنوز راه زیادی باقی مانده است. فاجعه یعنی اینکه پنج دهه از عمر فولاد در ایران در گذرد و هنوز قالب مسی را تولید نمی کنیم. لذاکمکی که جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد به حل مسائل و مشکلات این چنینی می کند، ایجاد فرصت برای شرکت ها است تا در کنار نمایش دستاوردها و توانمندی ها بتوانند کمبودها و محدودیت هایشان را بیان کنند. از این طریق نیروهای جوان شرکت های دانش بنیان به سمت تأمین نیازهای داخل هدایت می شوند و از این طریق نمایشگاه ملی فولاد تبدیل به فرصتی می شود برای اینکه صنعت فولاد به بالندگی بیشتری برسد.
اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .