کدخبر : ۳۹۹۵۴
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۰ - ۱۹:۰۲:۳۹
بر اساس اعلام مدیر بنیاد جهانی MIKE (برترین سازمانهای دانشی نوآور) شرکت فولاد مبارکه موفق شد، در جمع برندگان جایزه جهانی MIKE قرار گیرد.
قرارگیری فولاد مبارکه در جمع برندگان/ «جایزه جهانی MIKE: برترین سازمانهای دانشی نوآور»
به گزارش چیلان،طی نامه رسمی پرفسور W.B.Lee دبیر کل جایزه جهانی سازمانهای دانشی نو آور، فولاد مبارکه موفق شد، پس از ارزیابی در 8 محور یکپارچه با پوشش ردههای مختلف سازمان در 3 حوزه ساختار، منابع انسانی و ارتباطات و با تمرکز بر ارزشآفرینی برای ذینفعان سازمان مبتنی بر 3 مؤلفه دانش، نوآوری و سرمایه فکری و در 4 مرحله ارزیابی بینالمللی توسط کمیته بینالمللی داوران جهانی MIKE در جمع برندگان این جایزه در سطح جهانی همچون Ernst & Young از کشور انگلستان، Nokia به طور مشترک از کشورهای سوئد و آمریکا، Aurecon از کشور استرالیا، SABIC از کشور عربستان، Everel Group و Revetil از ایتالیا، Afcons از کشور هند و CLI و Tencent از کشور چین قرار گیرد.
محمد ناظمی هرندی معاون تکنولوژی شرکت فولاد مبارکه ضمن تبریک این موفقیت به کلیه کارکنان، دانش را مهمترین سرمایه نامشهود سازمانها در عصر حاضر دانست و از آن به عنوان یکی از مؤلفههای مهم در خلق ارزش برای ذینفعان سازمانها یاد کرد و گفت: فولاد مبارکه پس از طی کردن دوران ساخت و بهرهبرداری تا ظرفیت اسمی، هم اکنون با داشتن گنجینهای گرانبها از دانش این دورانها خود را متعهد به بکارگیری آن در جهت توسعه صنعتی کشور میداند.
سیامک شجاعی رئیس سیستمهای مدیریت کیفیت و سرآمدی نیز با اعلام این که استفاده از الگوهای معتبر مدیریتی در سطح ملی و جهانی مانند تعالی سازمانی، EFQM، MIKE و... همواره از سیاستهای فولاد مبارکه جهت تقویت رویکردهای سازمان و شتاب بخشی به تحول و بهبود مستمر در سازمان بوده است، گفت در زمینه مدیریت دانش از 10 سال گذشته اقدام به طراحی و اجرای رویکردهای متنوع با الگوبرداری از سازمانهای پیشرو نمودهایم. وی با اشاره به این که سبک رهبری سازمانها و فرهنگ دانشی دو رکن اساسی در موفقیت در مقوله مدیریت دانش هستند.
ضمن اعلام آمادگی فولاد مبارکه جهت تبادل تجارب خود در این زمینه با سایر صنایع، ایجاد شبکههای دانشی با استفاده از خبرگان صنایع در حوزههای کلیدی را، راهگشای بسیاری از مشکلات کنونی دانست و ابراز امیدواری کرد، توجه به دانش و ارزشآفرینی از آن برای ذینفعان به عنوان یک نگاه راهبردی در سازمانها توسعه یابد.
اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .