کدخبر : ۴۱۲۰۶
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۳ اسفند ماه ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۸:۰۸
آیدین فتحی در گفتگو با چیلان خبر داد:
شرکت پرشین فولاد، علاوه بر فعالیت تولیدی در صنعت فولاد تلاش کرده با حمایت از ایده های دانش بنیان، مسائل تولیدکنندگان فولاد را حل کند. ایجاد ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه و بهره برداری از توان تیم های متشکل از هر دو گروه باعث شده این شرکت موفق به بهره برداری از دو طرح استارت آپی شود که در بهبود تولید و تجارت فولاد در کشور بسیار موثر هستند.
بهره برداری از دو استارات آپ فولادی در پرشین فولاد
به گزارش چیلان، شرکت پرشین فولاد، علاوه بر فعالیت تولیدی در صنعت فولاد تلاش کرده با حمایت از ایده های دانش بنیان، مسائل تولیدکنندگان فولاد را حل کند. ایجاد ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه و بهره برداری از توان تیم های متشکل از هر دو گروه باعث شده این شرکت موفق به بهره برداری از دو طرح استارت آپی شود که در بهبود تولید و تجارت فولاد در کشور بسیار موثر هستند.
مدیریت دانش در پرشین فولاد
آیدین فتحی، مدیرعامل گروه صنعتی پرشین فولاد در خصوص استارت آپ های متعلق به این شرکت به چیلان گفت: با توجه به مشکلاتی که در صنعت وجود داشت و ما هم از ابتدا با این مشکلات آشنا بودیم و آن را لمس کرده بودیم، تصمیم گرفتیم توسط شرکت نامدار تجارت سرمایه گذاری در خصوص استارت آپ ها داشته باشیم. بر همین اساس تیم جوانی متشکل از دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف را گرد هم آوردیم. این تیم متشکل از 50 عضو است که هر کدام تخصص هایی نظیر صنایع ، بازرگانی ، دیجیتال مارکتینگ و ... دارند. ما دیتاهایی که در صنعت داریم را در اختیار این گروه قرار دادیم و مشکلات خود را هم اعلام کردیم و با هم به دنبال راه حلی برای برطرف کردن این مشکلات بودیم.
استارت آپی برای تامین قطعات یدکی
مدیرعامل گروه صنعتی پرشین فولاد افزود: با این همکاری توانستیم کسب و کاری را تعریف کنیم و در دل این کار، دو طرح را به بهره برداری برسانیم. استارات آپ نخست که در حال حاضر به فعالیت مشغول است، یک بازار آنلاین است که خرید و فروش قطعات صنعتی انجام می دهد. راه اندازی این استارت آپ سبب شفافیت در قیمت قطعات صنعتی و یدکی مورد نیاز خطوط تولید شده و هم چنین کاهش هزینه های اضافی تولیدکنندگان را به دنیال داشته است. همچنین با توجه به اینکه با استفاده از این استارت آپ به راحتی می شود کالا را سفارش داد و خرید کرد، دغدغه تولیدکنندگان برای تامین قطعات مورد نیاز خطوط تولیدی شان مرتفع شده است. این پلتفرم سبب می شود سرمایه گذاران و خریداران کالایی را با قیمتی که خودشان در نظر دارند بفروشند و بخرند و هیچ واسطه گری و دلالی در میان نباشد.
آیدین فتحی ادامه داد: ما در کنار این طرح ها برنامه هایی نیز برای مشتریان در نظر گرفته ایم و باشگاه مشتریان را هم راه اندازی کرده ایم و در آنجا تخفیف های خوبی به خریدران ارائه می دهیم. ضمنا در این پلتفرم ها رویکرد بومی سازی و توجه به ساخت داخل را مدنظر داریم و اولویت نخست ما تولیدکنندگان ایرانی هستند.
سوآپ کالا، یک استارت آپ ملی
مدیرعامل گروه صنعتی پرشین فولاد در خصوص طرح بعدی این مجموعه گفت: دومین طرح استارت آپی ما طرح سوآپ کالا است. این طرح را در سال 99 در بین برخی شرکت ها تست کردیم و شاهد سود آوری 45 درصدی برای شرکت ها بودیم. اتفاقات بسیار مثبتی با نهایی شدن این طرح برای واحدهای تولیدی خواهد افتاد. لذا با معاون وزیر هم جلسه داشتیم و می خواهیم این طرح را ارائه و تکمیل کنیم.
وی ادامه داد: لازمه این طرح همکاری بورس کالا است چرا که ما از بورس کالا می خواهیم به ما دسترسی اطلاعاتی بدهد تا بتوانیم دیتای معاملاتی که روزانه در بورس انجام می شود را به صورت هوشمند دریافت کنیم و در اختیار فروشندگان و خریداران بگذاریم تا معاملات به صورت هدفمند و در راستای کاهش هزینه های تولید انجام شود. ضمنا این طرح از نظر مالیاتی هم منعی ندارد.
فتحی گفت: شرکت ما رویکرد ملی دارد. طرح ما نیز طرح ملی است و می توانیم با این طرح ها انقلابی در صنعت ایجاد کنیم. در فاز توسعه ای نیز بعد از پایان سال 1400 سوآپ کالای ما تکمیل تر می شود و در آن مرحله، قصد داریم کالا را با کالا جا به جا کنیم به طور مثال در حال حاضر بین فروشنده و خریدار، کالا به صورت شمش با شمش و یا آهن اسفنجی با آهن اسفنجی تبادل می شود اما ما می خواهیم در سال آینده با پختگی کامل و حمایت مسئولین بتوانیم کالاهای متفاوت و متنوعی را با یکدیگر مبادله کنیم تا هزینه های حمل و بهای تمام شده تولید کاهش پیدا کند.
اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .