کدخبر : ۴۲۷۶۳
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۲۸ خرداد ماه ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۱:۰۸
مهندس شریفی در گفتوگو با چیلان:
مهندس رضا شریفی مدیرعامل شرکت فولاد اقلید پارس در حاشیه مراسم عقد قرارداد احداث واحد احیا مستقیم این شرکت در گفتوگو با چیلان اظهار داشت: واحد احیا مستقیم فولاد اقلید به ظرفیت تولید سالانه ۱.۲ میلیون تن تا ۳۳ ماه آینده به بهرهبرداری میرسد و محصول تولیدی این شرکت آهن اسفنجی بهصورت بریکت گرم خواهد بود. این واحد کاملاً سازوگار با محیط زیست خواهد بود و ما به هیچ عنوان از منابع آب زیرزمینی استفاده نخواهیم کرد.
فولاد اقلید از منابع آب زیرزمینی استفاده نمیکند/ مشکلی در تأمین برق نخواهیم داشت/ سرمایهگذاری ۶ هزار میلیارد تومانی در واحد احیا مستقیم به ظرفیت سالانه ۱.۲ میلیون تن
به گزارش چیلان، آیین عقد قرارداد احداث واحد احیا مستقیم شرکت فولاد اقلید پارس به ظرفیت یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن در روز شنبه 28 خرداد برگزار شد.
مهندس رضا شریفی در مورد تأمین آب موردنیاز شرکت فولاد اقلید پارس گفت: با هماهنگی که با شرکت آب و فاضلاب انجام دادهایم، مقرر شد که آب موردنیاز این شرکت را از محل تصفیه پساب فاضلاب شهری شهرستان اقلید تأمین کنیم. بنابراین، این طرح هیچ وابستگی به منابع آبی زیرزمینی منطقه نخواهد داشت و آب موردنیاز تماماً از محل تصفیه پساب تأمین میشود.
احداث نیروگاه بادی و خورشیدی
وی در پاسخ به این سوال که آیا نسبت به تأمین برق نگرانی ندارید، گفت: از ابتدا و در مرحله مطالعات امکانسنجی، ما بر تأمین پایدار برق تأکید داشتهایم و بر این اساس، در محل پروژه فولاد اقلید نیروگاه بادی و خورشیدی احداث میشود. مجوزهای لازم برای احداث این نیروگاه را گرفتهایم و توسط یک شرکت دانشبنیان داخلی، این نیروگاه انرژیهای تجدیدپذیر ساخته خواهد شد.
توسعه با محوریت بزرگان حوزه معدن و صنایع معدنی
شریفی تصریح کرد: سهامداران فولاد اقلید پارس، شرکتهای توسعه معادن و فلزات، معدنی و صنعتی چادرملو و شرکت بینالمللی مهندسی ایران (ایریتک هستند) که شرکتهای بزرگ و توانمندی محسوب میشوند و با حضور این شرکتها نتایج مطلوبی در فولاد اقلید رقم خواهد خورد.
وی اضافه کرد: منابع لازم برای واحد احیا مستقیم فولاد اقلید پارس از محل آورده نقدی سهامداران تأمین خواهد شد.
مدیرعامل فولاد اقلید در مورد طرحهای توسعه این شرکت نیز گفت: فعلاً برنامهای برای حضور در سایر حلقههای زنجیره فولاد نداریم و بر روی تولید آهن اسفنجی تمرکز داریم. در مورد طرحهای توسعه احتمال این وجود دارد که پس از ساخت اولین واحد احیا مستقیم، مدولهای جدید آهن اسفنجی را احداث و ظرفیت تولید آهن اسفنجی مجموعه را افزایش دهیم.
شریفی تأکید کرد: در مورد تأمین مواد اولیه واحد احیا مستقیم فولاد اقلید پارس نیز همه جوانب کار درنظر گرفته شده و هیچ مشکلی در تأمین مواد اولیه نخواهیم داشت؛ ضمن اینکه شرکت چادرملو بهعنوان یک تولیدکننده بزرگ معدنی یکی از سهامداران شرکت است و این باعث میشود تا دغدغهای نسبت به تأمین گندله نداشته باشیم.
اجرای طرح با کمترین آلایندگی زیست محیطی
شریفی در خصوص رعایت استانداردهای زیست محیطی گفت: سازمان محیط زیست کشور کاملاً با فرایند اجرای پروژههای احیا آشناست و با توجه به تجربه اجرای طرحهای مشابه در کشور، اجرای این پروژه با کمترین آلایندهی زیستمحیطی خواهد بود و بدون تردید تمامی اقدامات با رعایت استانداردهای زیستمحیطی و حفاظت از محیط انجام خواهد شد.
سرمایهگذاری 6 هزار میلیارد تومانی
مدیرعامل شرکت فولاد اقلید پارس عنوان کرد: سرمایهگذاری طرح واحد احیا مستقیم نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان است و سود سالیانه که بعد از بازگشت سرمایه برای شرکت در نظر گرفتهشده با شرایط فعلی بازار بین ۴۰ تا ۴۲ درصد خواهد بود که عدد بسیار مناسبی در بازار سرمایهگذاری است.
اجرای پروژه با استفاده از توان داخلی
شریفی خاطرنشان ساخت: با پیگیریهایی که در حوزه صنعت کشور صورت گرفته است و با عنایت به اینکه شرکت ایریتک یکی از سهامداران پروژه فولاد اقلید است، حدود ۷۵ درصد این پروژه با استفاده از توان داخلی اجرا میشود و با توجه به برنامهریزی انجامشده و بازه زمانی مشخصشده برای اجرای این طرح، از همین ابتدا برنامهریزی اولیه برای صادرات تولیدات این طرح انجامشده است.
اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .