کدخبر : ۴۷۸۳۰
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۳:۴۷
در بازدید انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از گروه ملی صنعتی فولاد ایران مطرح شد:
دکتر علی محمدی مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران، در ابتدای بازدید هیات انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از گروه ملی صنعتی فولاد ایران، مروری بر تجربه دهساله این شرکت از ۹۱ تا ۱۴۰۱ داشت.
جزئیات طرحهای توسعه و افزایش تولید در گروه ملی / گروه ملی صنعتی فولاد بر تارک صنعت فولاد ایران میدرخشد
به گزارش چیلان، دکتر علی محمدی مدیرعامل گروه ملی صنعتی فولاد ایران، در ابتدای بازدید هیات انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران از گروه ملی صنعتی فولاد ایران، مروری بر تجربه دهساله این شرکت از ۹۱ تا ۱۴۰۱ داشت.
وی با اشاره به احداث و تکمیل پروژه فاز دوم فولادسازی پس از ۱۰ سال، تولید کلاف یک تنی، بهسازی و نصب QTB در خط یک تولید نورد میلگرد، ریومپینگ کارخانه لولهسازی و تامین نیروی انسانی مورد نیاز گفت: گروه ملی فولاد میتوانست امروزه از یک کارخانه ۲ میلیون تنی به یک کارخانه ۴ میلیونی برسد.
وی در ادامه به ثبت رکورد ماهانه تولید پس از ۷ سال و عبور از تولید سال ۱۴۰۰ در این شرکت اشاره کرد و گفت: در اسفندماه سال جاری هدفگذاری ۱۰۰ هزار تنی تولید داریم و هماکنون نیز هر ۸ خط تولید گروه ملی فعال است. وی تصریح کرد: اهتمام زیادی برای اجرای طرح توسعه داریم.
به گفته مدیرعامل گروه ملی، ویژگی منحصربفرد گروه ملی، علاوه بر زیرساختها، نیروی انسانی سه هزار نفری باتجربه است بهگونهای که نیروهای تربیتشده در گروه ملی در صنایع مهم استان و کشور مشغول بکار هستند.
مدیرعامل گروه ملی در این نشست خبر از کلنگزنی فاز دو فولادسازی داد و گفت: عملیات فاز دوم فولادسازی گروه ملی صنعتی فولاد با ظرفیت ۴۳۰ هزار تن از اول اسفندماه شروع بکار خواهد نمود که با راهاندازی این طرح توسعه تا ۷۰ درصد نیاز گروه ملی به شمش مورد نیاز تامین خواهد شد.
وی در ادامه اظهار داشت: دو چالش جدی فولادسازانی مثل گروه ملی فولاد و ذوب آهن، مسئله تامین انرژی و سرمایه در گردش است.
خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در این نشست اظهار داشت: گروه ملی صنعتی فولاد بر تارک صنعت فولاد ایران میدرخشد و الحمداله شکوفایی گروه ملی که در مدیریت فعلی شاهدیم، آرزوی همه ما بوده است.
دبیر انجمن فولاد ایران، بابیان اینکه استان خوزستانی یکی از اولین قطبهای فولاد کشور بوده، گفت فولاد خوزستان و استان هرمزگان بر مبنای آمایش سرزمینی، اصالت ذاتی برای توسعه صنعت فولاد دارد.
وی افزود: کارخانجاتی که در مرزهای آبی کشور و منطقه استراتژیکی مثل استان خوزستان واقع شدهاند، نیازمند حمایت بسیار بیشتری هستند و پتانسیلی که امروز در گروه ملی فعال شده است، نیازمند حمایت دولت و سهامداران است.
وی تاکید کرد: هر گامی که برای توسعه گروه ملی برداشته شود، افتخار صنعت فولاد کشور خواهد بود.
دبیر انجمن فولاد ایران در پایان اظهار داشت: گروه ملی از زمانی که الکترود جوشکاری با برند هویزه راه انداخت، به دنبال تولید فولاد کیفی و تولید طرحهای با ارزش افزوده بالاتر بوده است.
اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .