وی اعلام کرد: فولاد مبارکه دارای پروژههای متعدد توسعهای است که احداث واحد نورد گرم ۲ و نیروگاه ۹۱۴ مگاواتی و مشارکت در پروژه ملی انتقال آب ازجمله برجستهترین این پروژهها محسوب میشود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: ایمیدرو در جهت پیشبرد اهداف این فولادساز بزرگ کشور، تسهیل و تسریع در اجرای برنامهها را دنبال میکند.
مدیرعامل فولاد مبارکه: فولاد مبارکه دارای ۱۷ پروژه توسعهای است در ادامه این جلسه، محمدیاسر طیبنیا، مدیرعامل فولاد مبارکه نیز گفت: اثرگذاری ملی و جهانی در زنجیره فولاد باعث شده فولاد مبارکه جایگاه جهانی خود را در صنعت فولاد ارتقا دهد.
وی گفت: فولاد مبارکه دارای ۱۷ پروژه توسعهای است که عمده آن در حوزههای ارتقای ظرفیت تولید و تأمین انرژی است.
فولاد مبارکه با تولید ۱۱.۴ میلیون تن، بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان است طیبنیا با تشریح اقدامات و برنامههای فولاد مبارکه گفت: این شرکت از بزرگترین تولیدکنندگان ورقهای فولادی تخت در خاورمیانه و شمال آفریقا محسوب میشود و همچنین بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان (۱۱.۴ میلیون تن) است.
وی با اشاره به ۵ استراتژی این شرکت برای افزایش سهم جهانی، افزود: این اثرگذاری ملی و جهانی در زنجیره فولاد باعث شده فولاد مبارکه جایگاه جهانی خود را در صنعت فولاد ارتقا دهد و در این زمینه استراتژیهایی را در بخشهای تولید، توسعه متوازن زنجیره ارزش، توسعه نوآوری و فناوری، توسعه سرمایههای انسانی و توسعه پایدار قرار دهد.