به گزارش چیلان، در پی تشدید خروج سرمایه های خارجی از کشور چین، مقامات این کشور بسیاری از محدودیت های سرمایه گذاری خارجی را در مناطق تجارت آزاد خود را برطرف کردند.
این مقررات در چهار منطقه تجارت آزاد چین در شانگهای، تیان جین، گوانگ دونگ و فوجیان در شرق، شمال، جنوب و جنوب شرق کشور اعمال می شود که اتفاقا مناطقی است که سرمایه گذاری خارجی در حوزه فولاد را نیز شامل می شود.
پیش از این مقررات و محدودیت ها برای خارجیان سرمایه گذار در این مناطق دست و پا گیر بود و آنها عمدتا نیمی از سهام را در اختیار داشتند و مابقی باید در اختیار طرف چینی قرار می گرفت.
برداشته شدن محدودیت ها برای سرمایه گذاری خارجیان در مناطق تجارت آزاد در حالی صورت می گیرد که کارشناسان و مقام های اقتصادی این کشور اوایل خرداد ماه سالجاری به دلیل وضعیت اقتصادی نامناسب و تلاش سرمایه گذاران خارجی برای خروج سرمایه های خود از چین، به شدت ابراز نگرانی کرده بودند.
اداره ملی آمار چین بتازگی اعلام کرد که رشد اقتصادی کشور در نیم سال اول 2016 میلادی به 6.7 درصد رسیده است.
در سال 2015 میلادی رشد اقتصادی چین که به سرمایه گذاری خارجی و صادرات بسیار وابسته است به 6.9 درصد رسید که پایین ترین رقم در 25 سال گذشته بوده است.
این کشور در سال 2014 میلادی موفق شد با جذب 128 میلیارد دلار سرمایه خارجی از آمریکا که موفق به جذب 86 میلیارد دلار سرمایه خارجی در این سال شد، پیشی بگیرد.