کدخبر : ۶۸۵۳۶
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۵ مرداد ماه ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۸:۴۸
در مجمع عمومی عادی سالیانه سهامداران فولاد کاوه جنوب کیش مصوب شد؛
مجمع عمومی عادی سالیانه سهامداران فولاد کاوه جنوب کیش(سهامی عام) برای سال مالی منتهی به 30 اسفندماه با حضور اکثریت سهامداران حقوقی و حقیقی برگزار و صورت های مالی این شرکت به تصویب رسید.
تقسیم 420ریال سود به ازای هر سهم در مجمع فولاد کاوه
به گزارش چیلان، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام روز سه شنبه، 31تیرماه 1404 با موضوع استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی، تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به30 اسفندماه 1403 انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، تعیین حق حضور اعضای غیرموظف هیئت مدیره، تعیین پاداش هیئت مدیره و سایر موارد که در صلاحیت مجمع بوده در محل اتاق بازرگانی بندرعباس برگزار شد. مجمع عمومی عادی با حضور بیش از 75درصدی سهامداران، اعضای هیئت مدیره و نماینده سازمان بورس و بازرس قانونی رسمیت یافت.
تثبیت جایگاه در میان برترین تولیدکنندگان شمش فولادی کشور دکتر جواد حاتمی مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش در مجمع عمومی عادی سالیانه این شرکت با ارائه گزارشی از عملکرد SKS در سال مالی منتهی به 30 اسفند ۱۴۰۳ از تثبیت جایگاه در میان برترین تولیدکنندگان شمش فولادی کشور، پیشبرد مطلوب پروژههای توسعهای و برنامهریزی برای سال ۱۴۰۴ خبر داد.
دکتر حاتمی با اشاره به روزهای پرفراز و نشیب صنعت فولاد در سال ۱۴۰۳ گفت: در سالی که شرایطی سخت بر صنعت کشور حاکم بود، این شرکت موفق شد با بهرهگیری از برنامههای راهبردی، تولید بیش از یک میلیون و 280 هزار
تن بیلت و یک میلیون و500 هزار تن آهن اسفنجی را رقم بزند.
وی افزود: 12 برنامه راهبردی ذیل راهبرد «تولید بدون توقف» تدوین شد و براین اساس امید میرود چشم انداز سال 1404، سال شکوفایی و بالندگی هرچه بیشتر فولاد کاوه جنوب کیش باشد.
سهم ۶.۷درصدی فولاد کاوه جنوب کیش از تولید بیلت کشور
مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش به ارائه گزارشهای مالی و عملیاتی قابل توجه در سال ۱۴۰۳ پرداخت و افزود: درآمد عملیاتی فولاد کاوه جنوب کیش در سال گذشته به رقم ۳۱.۶ هزار میلیارد تومان رسید که حاصل آن ۴.۹ همت سود عملیاتی بود. همچنین سود خالص شرکت در پایان سال مالی منتهی به 30 اسفند 1403 به حدود ۴ هزار میلیارد تومان بالغ شد.
وی با اشاره به عملکرد تولیدی شرکت، اظهار کرد: فولاد کاوه جنوب کیش در سال ۱۴۰۳علیرغم تمام محدودیتها و چالشها به ویژه در حوزه انرژی موفق شد جایگاه خود را در میان بزرگان صنعت فولاد تثبیت نماید و همچنان به عنوان سومین تولیدکننده بزرگ بیلت کشور شناخته شود. دکترحاتمی ابراز امیدواری کرد که این جایگاه در سالهای آینده نیز حفظ و حتی ارتقا یابد.
دکتر حاتمی ضمن اشاره به روند پیشرفت پروژه کلیدی «مدولc» گفت: این پروژه با سرمایهگذاری ۱۰۴ میلیون یورویی، تا اسفند ۱۴۰۳ به پیشرفت ۵۳.۱ درصدی رسید و اکنون پیشرفت این پروژه در حدود 56 درصد است که با هدفگذاری جدید، پیشبینی میشود در سال ۱۴۰۴
به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: علیرغم وقفههای ناشی از جنگ در منطقه و مشکلات مالی، پروژه با تلاش شبانهروزی کارکنان،پیمانکاران و مدیریت در حال پیشرفت است.
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش از برگزاری نخستین کنفرانس ملی آهنسازی بهعنوان یکی از اقدامات شاخص شرکت در سال گذشته یاد کرد و افزود: این رویداد ملی با مشارکت فعال واحدهای مختلف شرکت و همکاری سایر بخشهای صنعتی و دانشگاهی، به شکلی موفق و هدفمند برگزار شد و گامی مؤثر در توسعه دانش فنی و تعاملات صنعت فولاد کشور بود.
دکتر حاتمی با اشاره به افزایش تولید تیرماه ۱۴۰۴ به بیش از 100 هزار تن (در مقایسه با ۴۵ هزار تن تیرماه۱۴۰۳) این دستاورد را نتیجه تحقق رویکرد «تولید بدون توقف» در SKS دانست و با اشاره به بهرهبرداری از نیروگاه خرمآباد ظرف مدت ۵ ماه، پیشبرد پروژه صرفهجویی گاز از میدان کیش و پروژه ذخیرهسازی۴۰۰ هزار تن آهن اسفنجی را در راستای تحقق کامل این رویکرد دانست. وی افزود از دیگر دستاوردهای شاخص سال گذشته میتوان به ساماندهی انبارها، اقلام و موجودیها و اصلاح ساختار کمیسیون معاملات و کدینگ بیش از 7هزار و 200 قلم کالا اشاره نمود که باتلاش نیروی انسانی و یاری هیئتمدیره تحقق پیداکردند.
سرمایهگذاری در انرژی و زیرساخت
دکتر حاتمی از اخذ مجوزهای زیست محیطی و تخصیص گاز برای احداث نیروگاه ۵۲۰ مگاواتی خبر داد و گفت: در کنار نیروگاه سیکل ترکیبی خرمآباد، اجرای این پروژه عظیم نیروگاهی و احداث نیروگاه تجدیدپذیر 85 مگاواتی تضمین کننده تولید پایدار درسالهای آینده خواهند بود.
مدیر عامل SKS در پایان با اشاره به تدوین سند تحول دیجیتال شرکت، گفت: قرارداد اجرای تحول دیجیتال منعقد شده و در چهار بخش راهبردی در حال پیگیری است. همچنین پروژههای مهمی مانند فاز دوم تصفیهخانه صنعتی، ارتقای تکنولوژی تولید و طرح مدیریت هوشمند انرژی در سال1404 دردستور کار قرار گرفتهاند.
در پایان حسب پیشنهاد هیئت رئیسه و تصویب مجمع، تقسیم سود به ازای هر سهم 420 ریال به تصویب رسید.
اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .