کدخبر : ۶۸۷۳۲
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۱۲ مرداد ماه ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۴:۳۵
فوری
با حکم سید بابک ابراهیمی مدیرعامل سرمایه گذاری امید، دکتر علی امرایی جایگزین محمد محیاپور شد.
یک انتخاب شایسته در حوزه معدن و صنایع معدنی/ علی امرایی مدیرعامل «گهرزمین» شد
به گزارش چیلان،با حکم سید بابک ابراهیمی مدیرعامل سرمایه گذاری امید، دکتر علی امرایی جایگزین محمد محیاپور شد.
با اجماع صورت گرفته بین سهامداران (مجموعه وزارت صمت، سرمایه گذاری غدیر و گروه سرمایه گذاری امید) دکتر علی امرایی به عنوان عضو هیات مدیره و مدیرعامل شرکت صنعتی و معدنی گهرزمین معرفی شد.
امرایی از مدیران خلاق، برجسته و خوشنام فولاد و صنایع معدنی کشور است و بر این باور است که معدن و توسعه صنایع معدنی، حلقه مفقوده اقتصاد کشور و یکی از مهمترین عرصههای رقابت اقتصادی در جهان است و باید به دنبال توسعه و ایجاد توازن در ابتدا و انتهای زنجیره بود.
وی با برنامهریزی دقیق و مدیریت بهینه، کارنامه درخشانی در دوره عملکرد هفت ساله خود در فولاد سنگان برجای گذاشت. امرایی طرحهای توسعه زیادی را اجرا کرد و در حوزه انرژی، به سرمایهگذاری ۳۲ هزار میلیارد ریالی برای بهینهسازی مصرف انرژی دست زد.
اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .