به گزارش چیلان، مقامات و مسئولان استانی سیستان و بلوچستان معتقدند با طرح هایی که در سطح استان در زمینه های مختلف راه اندازی می شود زمینه اشتغال افراد بومی فراهم می شود.
زهرا اربابی، معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار سیستان و بلوچستان می گوید، طرح های اشتغال زایی نظیر احداث نیروگاه های تجدید پذیر، پتروشیمی، فولاد، بازسازی کارخانه بافت بلوچ و سیمان سرباز، طرح آبیاری تحت فشار سیستان، کارخانه لوله سازی نیمروز، طرح راه آهن، گاز و توسعه بنادر و طرح شیلات می تواند در سطح گسترده نیروهای بومی را جذب کند.
باقر کرد، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز معتقد است: انتخاب منطقه چابهار به عنوان هاب سوم تولید خودروی کشور، احداث کارخانه فولاد چابهار و ده ها طرح کوچک و بزرگ دیگر بخشی از تصمیمات دولت در راستای توسعه صنعت و اشتغال زایی در استان است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان هم افزود: کارخانه تایر خودرو با ظرفیت 50 هزار تن و افزون بر هفت هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری، احیای کارخانه بافت بلوچ با بیش از 500 میلیارد ریال اعتبار، کارخانه و معدن آنتی موان با اعتبار 200 میلیارد ریال و کارخانه فولاد مکران چابهار و ظرفیت تولید 1.6 میلیون تن از جمله طرح های دولت در استان سیستان و بلوچستان است که بخشی از آنها به بهره برداری رسیده و برخی دیگر نیز در دست اجراست.
وی تصریح کرد: علاوه بر این، طرح های دیگری همچون پروفیل فولادی، لوله پلی اتیلن گاز، پاکت سیمان، قوطی کنسرو، کاشی و سرامیک، سیمان، آجر ماشینی سفال، پانل پلی ارتان، فروسیلیس و شمش منیزیوم و پودر شوینده و بسته بندی آب نیز در استان از سوی بخش دولتی و خصوصی در دست ساخت است که در آینده نزدیک ضمن رونق منطقه، نوید بهبود وضعیت کسب و کار را می دهند.
وی تاکید کرد: با بهره برداری از این طرح های بزرگ اقتصادی در سیستان و بلوچستان زمینه اشتغال افزون بر 18 هزار نفر در استان فراهم می شود.