کدخبر : ۷۶۵۵۷
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۲۶ شهریور ماه ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۱:۱۴
نتیجه معاملات میلگرد در بورس کالا/ بیشترین عرضه: فخاس/ بالاترین قیمت معاملاتی: صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه
به گزارش چیلان، 25 شهریور 1405، 43 هزار و 750 تن میلگرد پرمصرف ساختمانی (سایز 12 تا 20) در بورس کالا عرضه شد که با احتساب معاملات مچینگ، 99درصد عرضه برابر با 43هزار و 246 تن مورد معامله قرار گرفت.
قیمت میانگین موزون میلگرد مرسوم بازار (سایز 12 تا 20) در معاملات 25 شهریور 84 هزار و 293 تومان در هر کیلو به ثبت رسید که به معنای کاهش 1.7درصدی نسبت به قیمت معاملاتی هفته پیش از آن است؛ قیمت هفته گذشته 85هزار و 782 تومان در هر کیلو بود.
بیشترین حجم میلگرد عرضه شده متعلق به مجتمع فولاد خراسان (#فخاس) با 7700 تن بود و بالاترین قیمت معاملاتی به صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه با میانگین قیمت 89هزار و 852 تومان در هر کیلو اختصاص داشت.
اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .