به گزارش چیلان، احمد خوروش میزان تولید سالانه این مجتمع را با توجه به بهره برداری از فاز دوم آن حدود 550 هزار تُن اعلام کرد و گفت: تا آخر امسال میزان تولید خود را به 800 هزار تن افزایش خواهیم داد.
مدیرعامل شرکت فولاد کویر آران و بیدگل یادآور شد: قبل از برجام بدلیل تحریم های ظالمانه علیه ایران، در معاملات و نقل و انتقال های بانکی محدودیت های زیادی داشتیم که این امر باعث کاهش صادرات فولاد کشور می شد.
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد کشور افزود: پس از اجرای برجام و برداشته شدن محدودیت های بانکی و بازگشایی ال سی، صادرات فولاد افزایش یافت و کشورهایی از جمله عمان٬ کویت، ترکیه و کشورهای حاشیه خلیج فارس اقدام به افزایش خرید محصولات فولادی از ایران کردند.
خوروش گفت: با تکمیل و اجرای کامل طرح توسعه شرکت فولاد کویر بدنبال افزایش تولیدات خود سالانه تا یک و نیم میلیون تُن هستیم که به تبع اشتغالزایی این مجتمع فولادی نیز از یکهزار نفر به بیش از دو هزار نفر خواهد رسید.
خوروش، عمده محصول کنونی تولید شده در شرکت فولاد کویر را میلگرد ساختمانی اعلام کرد و گفت: با شروع تولید محصولات صنعتی و ساختمانی از جمله الکترود و نوعی فنر مخصوص صنایع خودروسازی، بدنبال تولیدات خاص هستیم.
مجتمع فولاد کویر با ظرفیت 350 هزار تُن در سال 1386 به بهره برداری رسید.
این مرکز صنعتی یکی از کارخانه های مُدرن بخش خصوصی در خاورمیانه است که اولین محصول تجاری خود را با نام 'فولاد کویر' به بازار عرضه کرد.
مجتمع فولاد کویر در قلب کویر ایران در شهرستان آران و بیدگُل واقع در شمال استان اصفهان قرار دارد.
شهرستان آران و بیدگل در 180کیلومتری شهر اصفهان و حدود 200 کیلومتری تهران واقع است.