به گزارش چیلان؛ بهادر احرامیان با اشاره به اینکه نمیتواند افزایش تولید را بدون در نظر داشتن بازارهای بینالمللی محقق کرد، اظهار کرد: فولاد به دلیل اینکه محصولی جا گیر و سرمایهبر است نمیتوان آن را تولید و در انبار نگهداری کرد و منتظر پیدا شدن خریدار بود بلکه باید براساس بازار محصول را تولید و عرضه کرد.
او با نگاهی به چشمانداز 1404 در کشور تصریح کرد: درحالحاضر چشمانداز ایران تولید 50 میلیون تن فولاد در سال است که در صورتی که تنها نگاه تولید فولاد کشور بازار داخلی باشد نمیتوان این میزان تولید را محقق کرد اما در بازارهای صادراتی نیز محدودیتهایی وجود دارد.
این عضو کمیسیون معدن اتاق بازرگانی تهران با تاکید بر اینکه کشور چین حضور گستردهای در بازارهای خارجی دارد افزود: چین به دلیل استفاده از دامپینگ برای صادرات فولاد توانسته است بازارهای بزرگی را در اختیار بگیرد از این رو باید برای حمایت از تولیدکنندهها از مشوقها استفاده کنیم تا بتوانیم سهم خود را در بازارها افزایش دهیم.
احرامیان با اشاره به اینکه تولید فولاد در کشور به رونق ساختوساز و وضعیت کلان اقتصادی برمیگردد، گفت: وضعیت کلان اقتصادی کشور باید به سوی رونق برود تا حضور بخش خصوصی در این بازارها تقویت شود. به عبارت دیگر هراندازه تولید بخش خصوصی بهبود یابد و حمایتهای لازم برای افزایش صادرات آنها در نظر گرفته شود میتوانیم به نزدیک شدن به چشمانداز فولاد در آینده امیدوار بود.