بهادر احرامیان، عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران درخصوص نتایج این جلسه و موضوعات مطرح شده به خبرنگار چیلان گفت: سعی شد در این جلسه عارضه یابی درباره عدم تطابق قیمت شمش نسبت به نرخ های جهانی و قیمت تمام شده ای که در بازار مشاهده و به نوعی ضعف قیمت شمش فولادی تعبیر می شود ،صورت گیرد.
احرامیان خاطرنشان کرد: در راستای ارائه راهکارهای حل این مشکل، مقرر شد یک هسته مرکزی از تولیدکنندگان و کارخانه های تولید شمش به روش قوس الکتریکی تشکیل شود چرا که این واحدها 2.5 تا 3 میلیون تن از ظرفیت شمشی که در بازار عرضه می شود را تولید می کنند.
وی ادامه داد: قرار شد پس از تشکیل جلسه با این واحدها، سیاست ها و نحوه فروش و تعامل با بازار هماهنگ شود تا با این راهکار سایر تولیدکنندگان و تامین کنندگان شمش نیز با هماهنگی بیشتری عمل کنند و به این ترتیب تعادل به بازار شمش بازگردد.
عضو هیئت مدیره انجمن فولاد به موضوع تغییرات قیمت شمش واحدها که در این جلسه مطرح شد نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش بهای مواد اولیه و آنالیز واحدهای تولیدی از قیمت تمام شده شمش، قرار شد شمش القایی با حداقل قیمت 1470 تومان و شمش کوره های قوس الکتریکی هم با حداقل 1520 تومان در بازار عرضه گردد و واحدهای تولیدی تلاش نمایند که این حداقل را رعایت کنند تا از رقابت منفی تولیدکنندگان جلوگیری شود.