چیلان آنلاین
کدخبر : ۹۵۲۳
مرتبط با : اخبار
تاریخ : ۱۱ دی ماه ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱:۵۴
نمایشگاه دائمی «ساختِ داخل» قطعات و تجهیزات صنعت فولاد شرق کشور با حضور مقامات کشوری، استانی و نیز مسئولان شهرستان نیشابور و جمعی از مدیران و مسئولان فولاد خراسان در نیشابور افتتاح شد.
نمایشگاه دائمی ساخت داخل قطعات و تجهیزات صنعت فولاد شرق کشور در نیشابور برگزار شد

به گزارش چیلان به نقل از روابط عمومی فولاد خراسان، در این مراسم که در محل «باشگاه کارکنان فولاد» در شهر نیشابور برگزار شد، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مهندسین و کارشناسان فولاد خراسان با کوتاه کردن حلقه به حلقه زنجیره وابستگی به خارج، کار بزرگی انجام داده اند.

دکتر حجت اله میرزایی درباره نقش استفاده از توان قطعه سازان بومی در زنجیره تولید گفت: نیازهای اصلی را در زنجیره ارزش ترمیم و به معنی واقعی مفهوم «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» را محقق کرده اند.

در ادامه این مراسم سرپرست معاونت استانداری و فرماندار نیشابور با قدردانی از اقدام فولاد خراسان در راه اندازی  «نمایشگاه ساخت داخل» افزود: با ایجاد این نمایشگاه زنجیره مصرف و نیاز به ساخت قطعات داخلی تامین می شود و امکان اشتغال و تولید بیشتری با استفاده از توان بومی، فراهم می شود.

سعید شیبانی افزود: با انجام این اقدام از سوی مجتمع فولاد خراسان، علاوه بر کمک به ایجاد اشتغال، دانش فنی در نیشابور بومی می شود و این برای ما بسیار حائز اهمیت است که در نیشابور چنین امکانی برای بومی شدن دانش فنی فراهم شود.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز در آیین راه اندازی این نمایشگاه گفت: در نمایشگاه بومی سازی قطعات و تجهیزات، برنامه ریزی برای ساخت بخشی از قطعات، که امکان ساخت آن در داخل فراهم است، آغاز و توسط واحدهای کوچک تر به انجام می رسد.

راضیه علیرضایی با بیان مزیت های راه اندازی این نمایشگاه گفت: توان ساخت قطعات توسط تولیدکنندگان بومی با برپایی این نمایشگاه معرفی می گردد و از سوی دیگر مشخصات فنی قطعات آماده و در اختیار سازندگان داخلی قرار می گیرد.

مدیر عامل فولاد خراسان هدف از راه اندازی این مجتمع را توانمندسازی سازندگان منطقه اعلام کرد و اظهار امیدواری نمود میزان و سطح همکاری ها، بستگی به توان سازندگان داخلی در ساخت قطعات مورد نیاز صنعت فولاد و بر اساس مشخصات فنی و کیفی تولید شده خواهد داشت و در این راستا فولاد خراسان تلاش خواهد نمود تا دانش فنی قطعات مورد نیاز را در اختیار سازندگان قراردهد.

معاون برنامه ریزی و فناوری فولاد خراسان نیز در تشریح اهداف راه اندازی این نمایشگاه دائمی که با پیگیریها و تلاش مدیر عامل فولاد خراسان و حمایت های سازمان صنعت، معدن و تجارت استان و شهرستان و تلاش معاونت های بهره برداری،بازرگانی مجتمع به سرانجام رسیده است گفت: با برپایی این نمایشگاه سعی شده است که فرهنگ ساخت داخل، یا همان «بومی سازی» را در استان و شهرستان نهادینه نماییم.

بهروز اسماعیلی با بيان اين كه فولاد خراسان با بيش از 120 سازنده داخلي كار مي‌كند و تاکنون حدود چهار هزار قطعه را ساخت داخل شده است افزود: به اين نتيجه رسيديم كه فولاد با هماهنگي و حمايت سازمان صنعت و معدن، در نقطه‌اي نمايشگاهي از قطعات و تجهيزاتي كه مي‌تواند، دانش خود را در قالب مهندسي معكوس ايجاد كند و در اختيار صنعتگران، سازندگان استان، دانشگاه‌ها و مراكز تحقيقاتي قرار دهد تا ضمن بهره گیری ا زخلاقیت و ابتکارهای سازندگان موجبات توسعه اشتغال و جذب متخصصین جوان نیز فراهم گردد كه البته كار بسيار دشواري است.

وی اظهار داشت: در ميانگين 5 اخیر ساله حدود 20 ميليارد تومان غير از پروژه‌هاي توسعه، سالانه به صورت ارزي و ريالي بابت قطعات مکانیکی، هیدرولیکی ، الکترونیکی ،پنوماتیکی و اتوماسیونی كه در خطوط توليد داريم، مصرف مي‌شود كه رقم قابل توجهي در استان ماست و در صورت تحقق اهداف این نمایشگاه، سالانه صرفه جویی قابل توجهی در منابع ارزی خواهیم داشت.

وی از بومی سازی 4 هزار قطعه مورد نیاز مجتمع تا کنون خبر داد و پیش بینی کرد با نهادینه سازی دانش فنی و استفاده از توان قطعه سازان داخلی از طریق این نمایشگاه، این تعداد به 8 هزار قطعه «ساخت داخل» برسد.

معاون برنامه ریزی و فناوری فولاد خراسان، این اقدام را عاملی برای توسعه کارآفرینی و مصداقی از اقدام و عمل در سال اقتصادمقاومتی دانست.

در پایان این مراسم از تعدادی از سازندگان قطعات داخلی به رسم یادبود با اهدای تندیس قدردانی به عمل آمد.

قابل ذکراست درحاشیه مراسم یکی از سازندگان بومی نیشابور به خبرنگار ما اظهارداشت، کارگاه ساختی را که تجهیز کرده ایم با 10 نفر نیروی فنی بخش کوچکی ازتامین قطعات مکانیکی فولاد خراسان را در سال انجام می دهد که این موضوع مورد توجه معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی و دیگر حاضرین در نمایشگاه گردید که وجود چنین مبتکرینی،کار آفرینی های برای دیگران را هم به دنبال دارد.

2

اخلاق رسانه ای : استفاده از مطالب با ذکر منبع "چیلان آنلاین" مجاز است .