به گزارش چیلان ، مکزیک در نظر داشت در این طرح بالغ بر ۲۵۰ میلیون دلار سرمایه گذاری کند. گفتنی است شرکت Deacero و گروه تجاری G&J که بزرگترین واردکننده و شرکت بازرگانی فولاد کلمبیا است تصمیم گرفته تا پس از سه سال تلاش، پروژه کارخانه فولاد در بارانکیلا را به حالت تعلیق درآورد. این تصمیم به دلیل عدم وجود تضمین در اتصال به سیستم برق ملی از طریق اتصال دهنده محلی است. با این وجود مقامات محلی کلمبیا معتقدند که طرفین این توافق، گزینه ای برای غلبه بر مشکلات پیدا خواهند کرد تا پروژه در نهایت به مرحله نصب برسد و اجرا شود.
به این ترتیب مقامات کلمبیایی اعلام کرده اند برق این کارخانه را تضمین می کنند و قدرت تحویل آنرا دارند اما به این شرط که ساخت و ساز این کارخانه تضمین شود که این موضوع نیاز به سرمایه گذاری قابل توجهی دارد.
قابل ذکر است، در نیمه اول سال ۲۰۱۵ اعلام شده بود این کارخانه در کمتر از ۳۰ ماه آینده یعنی اواسط سال ۲۰۱۷ آماده خواهد شد و حدود ۴۵۰ هزار تن فولاد به صورت ورق و شمش تولید خواهد کرد. علاوه براین، محل این کارخانه در بارانکیلا انتخاب شد چراکه سرمایه گذاری در آن به جهت نزدیکی به بنادر استراتژیک بوده و مورد استقبال است.
براساس اعلام کمیته ملی تولیدکنندگان فولاد کلمبیا، در حال حاضر تقاضای کلمبیا برای محصولات فولادی ۳.۶ میلیون تن تخمین زده می شود که تنها حدود ۱.۳ میلیون تن آن در ۲۰۱۶توسط ۵ شرکت فولادی در این کشور تولید گردید.
شماره 117 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ مداخله منفی گازی برای فولادساز ..شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازان اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران