- خبر خوب و بد هفته/ خبر تحریمی هفته/ بهترین نماد فولادی هفته/ پردرآمدترین شرکت فولادی هفته/ معاملات فولاد در بورس کالا
- آیا فولاد در ایران واقعاً گران است؟/ مقایسه نرخ شمش فولادی در ایران با نرخهای جهانی (به همراه نمودار)
- روند قیمت فولاد صادراتی ایران/ ثبات قیمتها در سقف/ آخرین قیمتهای فولاد در منطقه CIS (به همراه نمودار)
- آگهی استخدام در شرکت صنایع فولاد نور
- رانت ۱۲۰ هزار میلیارد تومانی بازار فولاد در جیب عدهای قلیل!/ کلامی که انجمن فولاد از سال ۹۷ گوشزد میکند
- دوره کاربردی ” مهندسی فروش و ارتباط با مشتریان در صنعت فولاد ایران”
- کلیات طرح مجلس برای تنظیم بازار فولاد تصویب شد/ جزئیات این طرح مجدداً کمیسیون صنایع و معادن مجلس بررسی میشود/ مخالفت دولت با طرح مجلس
- غلبه بر رکود تورمی با اهرم صنعت فولاد/ چرا سیاستگذاری فعلی صنعت فولاد اشتباه است؟
- به خاطر مداخله دولت رانت ۱۲ هزار میلیارد تومانی در بازار فولاد ایجاد شد
- نتیجه معاملات ورق فولادی در بورس کالا / ورق گرم فولاد مبارکه ۱۵ درصد بالاتر از نرخ پایه معامله شد
شرکت فولاد مبارکه اصفهان پس از چهار مرحلۀ ارزیابی توسط کمیتۀ بینالمللی داوران از کشورهای سوئد، آلمان، انگلستان و رومانی به عنوان یکی از برترین سازمانهای دانشی نوآور در سال ۲۰۱۹ موفق به کسب جایزه جهانی MIKE شد.
مهندس عظیمیان مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه ضمن اعلام این خبر، کسب این موفقیت ارزشمند را به کارکنان و تمامی اعضا و خانواده های گروه فولاد مبارکه و ذینفعان، شرکای تجاری کسب و کار این بنگاه اقتصادی بزرگ و همچنین مردم شریف ایران تبریک گفت و تصریح کرد: کسب این موفقیت ارزشمند از سوی دفتر دفتر بنیاد جهانی MIKE به شرکت فولاد مبارکه ابلاغ گردیده است.
وی خاطرنشان کرد: ارزیابی جهانی MIKE ( (Most Innovative Knowledge Enterpriseدر ۸ محور یکپارچه با پوشش سطوح مختلف سازمان و در سه حوزۀ ساختار، منابع انسانی و ارتباطات و با تمرکز بر ارزشآفرینی سازمان مبتنی بر سه مؤلفۀ دانش، نوآوری و سرمایه فکری و در چهار مرحلۀ ارزیابی توسط کمیته بینالمللی داوران از کشورهای سوئد، آلمان، انگلستان و رومانی انجام گرفته است.
وی با تاکید بر این که با کسب این موفقیت شرکت فولاد مبارکه هم تراز با بسیاری از دیگر شرکت ها و بِرندهای معروف جهانی مورد ارزیابی قرار گرفته است، تصریح کرد: از دیگر برندگان جایزه جهانی MIKE در سال ۲۰۱۹ میتوان به Cinopec از کشور چین (بزرگترین شرکت پالایش نفت، گاز و پتروشیمی جهان)، Ernst & Young از کشور انگلستان (یکی از ۴ شرکت بزرگ خدمات حرفهای مالی و حسابداری جهان)، Tata chemicals از کشور هند (عضو گروه TATA و از بزرگترین شرکتهای شیمیایی جهان) و Cognizant از کشور آمریکا (یکی از بزرگترین شرکتهای فناوری اطلاعات دنیا) اشاره نمود.
در همین خصوص معاون تکنولوژی فولاد مبارکه نیز ضمن تبریک این موفقیت به خانواده بزرگ فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: این شرکت به عنوان یک الگوی موفق بنگاهداری در کشور همواره تلاش نموده با خلق ارزش برای کلیه ذینفعان در مسیر توسعه پایدار گام بردارد.
مهدی نقوی خاطرنشان کرد: از مهمترین داراییهای فولاد مبارکه پس از گذر از دوران ساخت و رسیدن به ظرفیت اسمی در دوران بهرهبرداری، دانش سازمان میباشد که به عنوان یک سرمایه ارزشمند در خدمت توسعههای شرکت بوده است. ضمن این که موفقیت در راهاندازی فولاد سبا، فولاد هرمزگان، فولاد سنگان، ایجاد شبکههای دانش در گروه فولاد مبارکه از طریق شرکت مهندسی و … از دیگر نمونههای بارز موفقیت سازمان در به کارگیری و خلق ارزش از سرمایه دانشی خود می باشد.
به گفته معاون تکنولوژی فولاد مبارکه این شرکت از سال ۱۳۹۰ در فرآیند ارزیابی سازمانهای دانش محور شرکت نموده و پس از موفقیت در ۴ دوره به عنوان برندگان سازمان دانشی برتر ایران و ۲ دوره برندگان سازمان دانشی برتر آسیا موفق به حضور در جمع برندگان سطح جهانی جایزه MIKE گردید.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: مقرر بود مراسم اهدای جایزه جهانی MIKE در شهر بنگلور هند در تاریخ ۲۳ اسفند ماه ۱۳۹۸برگزار گردد که به دلیل شیوع بیماری کرونا به زمان دیگری موکول شد.

دکتر بهرام سبحانی
رئیس انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران

جمشید ملارحمان
مدیرعامل جدید شرکت گلگهر

حسام ادیب
رئیس هیئت مدیره گروه دانش بنیان پاترون

محمدکشانی
مدیرعامل پارس فولاد سبزوار و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران