به گزارش چیلان ، دکتر سبحانی در ادامه کاهش هزینهها و قیمت تمام شده محصول را از عوامل مهم در اقتصاد رقابتی و شرایط موجود برشمرد و گفت: در شرایط کنونی با توجه به این که قیمت تمام شده محصول در سایر کشورها به دلیل کاهش قیمت انرژی رو به پایین است بنابر این باید در جهت کاهش قیمت تمام شده محصول اقدامات عاجلی بعمل آید.
وی هدف از برگزاری این جلسه را ایجاد حس مشترک در بین دو شرکت قلمداد نمود و افزود: دنیا به سمت برندینگ در حال حرکت است به همین منظور است که شرکتهای مطرح فولاد سازی در دنیا از جمله آرسلورمیتال با وجود داشتن چندین شرکت با یک مدیریت اقدام به فروش نموده اند و همین امر باعث موفقیت آنها در بازارهای بین المللی شده است در نظر داشته باشیم هر کجا محصولی از یکی از شرکتهای آرسلور میتال فروخته شود به اسم برند این شرکت شناخته میشود از این رو ما نیز باید در مسیر خرید و فروش متمرکز حرکت کنیم و از تجربیات و دانش همدیگر بهره لازم را ببریم خصوصاً از دانش فولاد مباکه اصفهان که طی سالیان سال کسب شده است و در این خصوص تبادل اطلاعات بایستی صورت گیرد.
مدیر عامل فولاد مبارکه از برگزاری جلسات بصورت چالشی به عنوان یکی از نکات مثبت برای بهره وری بیشتر یاد کرد و با تأکید بر نقش ایمنی افزود: در این مقوله از رؤسا و ناظرین انتظار داریم با آموزشهای لازم بر ارتقای هر چه بیشتر ایمنی کارکنان و شرکت کوشا باشند.
دکتر سبحانی از رکوردهای بدست آمده در شرکت فولاد هرمزگان تشکر نمود و متذکر شد: کسب این رکوردها که با تلاش همکاران محقق شده در جای خود قابل تقدیر است ولی از آن مهمتر تداوم این رکوردها است که در این خصوص بایستی با بالا بردن تولید و کاهش قیمت تمام شده محصول سودآوری بیشتری را برای ذینفعان به بار آورد.
موضوع کاهش هزینههای تولید از دیگر نکاتی بود که مدیر عامل فولاد مبارکه بر آن تاکید نمود و در این رابطه اظهار کرد: با آنالیز هزینههای تولید و هدف گذاری برای کاهش هرچه بیشتر آن از جمله در هزینههای خرید مواد اولیه، انرژی و سایر موارد باید تلاش کنیم تا به استاندارد جهانی برسیم.همچنین در خصوص خرید گندله که تأثیر زیادی در قیمت تمام شده دارد، میبایستی به بازار داخل توجه بیشتری داشت و بر تدوام خرید مواد اولیه از داخل و همچنین بر اساس ظرفیت بر تأمین به موقع مواد اولیه نگاه ویژه داشت تا به تولید خدشهای وارد نشود.
وی تصریح نمود: در خرید اقلام مورد نیاز هم قیمت تمام شده و هم کیفیت تأثیر گذار است. در نظر داشته باشیم ما ورق را به قیمت سال ۹۱ می فروشیم یعنی چند سال است قیمت ثابت مانده در صورتی که ما هر سال با افزایش ۲۵ درصدی هزینهها مواجه بودهایم فلذا اگر همت کارکنان نبود با این شرایط نمیتوانستیم بر هزینهها مدیریت کنیم و مسلماً با شکست مواجه میشدیم، همین تجربیات باید در هولدینگ شرکت فولاد مبارکه نیز اجرایی شود.
ایشان با تأکید بر نقش خریدهای داخلی، استفاده از تولیدات داخل را یک مزیت برای شرکت قلمداد نمود و گفت: رعایت آیین نامههای موجود در خرید و همچنین احترام به مقررات کشوری و توجه به آیین نامههای شرکت از ضروریات است.
تعیین حداقل نقطه سفارش از دیگر الزامات مطرح شده از سوی مدیر عامل فولاد مبارکه بود که در این خصوص ایشان تصریح نمود: یک کارخانه تولیدی بدون در نظر گرفتن این موضوع نمی تواند به کار خودش ادامه دهد و این امر بر تولید تأثیر چشم گیری دارد.
دکتر سبحانی شفافیت در امور مالی و همچنین پاسخگویی به مشتریان را ضروری خواند و توصیههای لازم را در این خصوص ارائه نمود.
ایشان در پایان امیر حسین نادری و مختار بخشیان را به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره شرکت فولاد هرمزگان معرفی نمود.
- سرعت قابل قبول اجرای پروژههای فولاد هرمزگان/ به دنبال تامین پایدار مواد اولیه صنایع فولاد هستیم
- بومیسازی دهها قطعه استراتژیک جدید با صرفه جویی ارزی بیش از ۳میلیون دلار در فولاد هرمزگان
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید
- مدیر مجتمع صنعتی چادرملو تغییر کرد/ دکتر ضیایی معارفه شد
- کتاب سال فولاد ایران (ویژه ۱۴۰۳) شامل چه مطالبی است؟
- تولید تختال فولاد هرمزگان ۷۷ درصد جهش یافت
- ضرورت توجه به معدنکاری هوشمند
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران