صدیقی فر در بازدید اصحاب رسانه از مجتمع سنگ آهن سنگان:طرح های سنگان تا سه سال آینده به بهره برداری می رسد
چیلان آنلاین؛ امروز (چهارشنبه 12 آبان) اصحاب رسانه از مجتمع معادن سنگ اهن سنگان بازدید کردند. در این برنامه از معادن، کارخانه کنسانتره اپال و فولاد مبارکه نیز بازدید شد و مهندس صدیقی فر مدیرعامل مجتمع سنگان نیز در کنفرانس مطبوعاتی به سئوالات خبرنگاران پاسخ دادند. خبرنگار چیلان با حضور در این جلسه، مهم ترین موضوعات جلسه پرسش و پاسخ مدیرعامل مجتمع سنگ آهن سنگان با خبرنگاران را گزارش داده است که در ادامه از نظرتان خواهد گذشت:

به گزارش خبرنگار  چیلان ؛ مهندس صدیقی فر در ابتدای این کنفرانس در خصوص شروع فعالیت مجتمع سنگان  اظهار داشت: شروع فعالیت اکتشاف در سنگان به سال ۱۳۵۴ باز می گردد. بعد از وقفه ای طولانی، اکتشافات در سال ۶۲ مجددا شروع و تا سال ۷۲ ادامه یافت. نتیجه این اکتشافات شناسایی ۱.۲ میلیارد تن ذخیره در سه ناحیه از منطقه سنگان بود.

وی در ادامه در خصوص ذخایر سنگان گفت: عمده ذخایر در سنگان در نواحی مرکزی و غربی با ۷ انومالی است. ناحیه غربی نیز  با ۵ انومالی و ذخیره ۷۳۰ میلیون تن، انومالی مرکزی با ۲ انومالی و ذخیره ۳۲۰ میلیون تن و ناحیه شرقی با ۵ آنومالی -که هنوز اکتشافات در آن تمام نشده-  اکتشاف شده است.

وی افزود: در پهنه سنگان اکتشاف ۱۲ هزار کیلومتری را با هدف کشف ذخایر جدید و موادمعدنی جدید در دستور کار داریم.

صدیقی فر در ادامه درخصوص زمان بهره برداری طرح های تعریف شده گفت: طرح های تعریف شده در سنگان تا ۳ سال اینده به طور کامل به بهره برداری می‌رسد که با بهره برداری از تمامی این طرح ها ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره و ۱۷.۵ میلیون تن گندله وارد مدار تولید می شود که با این حساب ۲۲ درصد از ظرفیت کل کنسانتره و گندله کشور در سنگان تولید خواهد شد.

وی در ادامه افزود: با حساب تولید ۲۰ تا ۲۲ میلیون تن سنگ اهن در سنگان، تولید برای تامین نیاز ۶ واحد کنسانتره و گندله ای که در اینده افتتاح خواهند شد به باید به ۳۰ تا ۳۵ میلیون تن برسد -که با توجه به نسبت باطله برداری به ماده معدنی که ۳ تا ۳.۵ است- نیازمند باطله برداری ۱۳۰ میلیون تنی هستیم. با این تفاسیر حجم معدنکاری در سنگان باید به ۱۷۰ میلیون تن در سال برسد.

مدیرعامل مجتمع سنگان در خصوص اهداف این مجتمع اعلام کرد: افت تولید و استخراج معدن سنگان در سال جاری ناشی از اینده نگری و تامین نیاز خوراک واحدها در اینده و جلوگیری از خام فروشی و ایحاد ارزش افزوده بالاتر است. در حال حاضر در سنگان تمرکز بر روی استخراج نبوده بلکه به سمت اماده سازی و تامین زیرساخت های مناسب است.

ایشان درباره مشکلات این واحد گفت: اصلی ترین دغدغه در سنگان مشکل زیرساخت ها و در اولویت نخست آب است و زیرساخت های جاده و ریلی و در مجموع حمل و نقل اولویت های بعدی است.

وی افزود: برای سنگان با ظرفیت ۱۷.۵ میلیون تن کنسانتره و۱۷.۵ میلیون تن گندله، ۲۵ میلیون مترمکعب آب بصورت سالیانه نیاز است. مصرف آب فعلی مجتمع ۲.۵ تا ۳ میلیون تن است.

وی با ابراز تاسف از اینکه هیچ رویکردی در توسعه حمل و نقل در دستور کار ارگان های مختلف نیست؛ پیشنهاد کرد: بهترین راهکار برای جذب سرمایه جهت مشارکت شرکت ها، ایجاد بسته سرمایه گذاری است. چنانچه اگر این بسته ها طراحی شوند قطعا سرمایه گذار هم خواهد آمد.

به منظور دریافت مشروح این گزارش بر روی این لینک کلیک نمایید.

همچنین برای دریافت گزارش تصویری این بازدید بر روی این لینک کلیک نمایید.

2

2

تاریخ انتشار : ۱۲ آبان ماه ۱۳۹۵ ساعت ۲۰:۰۸
شناسه مطلب : 8491
ارسال
برچسب ها
ارسال دیدگاه
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیک
کد امنیتی