اتابک به چیلان درمورد طرح تولید کنسانتره هلدینگ کاوه پارس در منطقه سنگان گفت: طرح کنسانتره سازی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس که یکی از زیرمجموعه های هلدینگ کاوه پارس می باشد در منطقه سنگان در حال اجرا است. این خط دارای ظرفیت ۲.۵ میلیون تن کنسانتره است که قابلیت ارتقا تا ۵ میلیون تن را خواهد یافت. این طرح در حال حاضر دارای پیشرفت فیزیکی مطلوبی است و با پیشرفت خوبی در حال اجرا است. صندوق توسعه ملی شرایط این طرح را تصویب کرده و به بانک کشاورزی معرفی و اعلام نموده است. امیدوارم بانک ملی به سرعت این مصوبه را عملیاتی کند تا ادامه این طرح سرعت بیشتری به خود بگیرد.
وی به این سوال که شما در منطقه سنگان به جز طرح کنسانتره سازی چه طرح های دیگری را عملیاتی می کنید؟ توضیح داد: همان گونه که گفته شد برای طرح کنسانتره سازی هلدینگ کاوه پارس که در منطقه سنگان در حال اجرا است خط گندله نیز پیش بینی و در نظر گرفته شده است. زیرساخت های این طرح شامل گاز، برق و آب در حال انجام است و با تدبیر ایمیدرو توسط شرکتی که احداث شده تا کلیه زیرساخت های منطقه سنگان را تامین و فراهم نماید در حال تکمیل شدن است. با پیشرفت فیزیکی که این شرکت در تامین زیرساخت ها دارد انتظار می رود تا امسال که طرح ها به بهره برداری می رسند مشکلی پیش نیاید و زیرساخت ها نیز آماده باشند.
مدیرعامل هلدینگ صنایع معدنی کاوه پارس مشخصه بارز طرح ها و زنجیره های تعریف شده در هلدینگ کاوه پارس را چنین تشریح کرد: زنجیره معدن تا نورد فولاد در هلدینگ گسترش صنایع معدنی کاوه پارس با توجه به افتتاح برخی طرح ها مانند نورد ۶۰۰ هزار تنی کاوه اروند در ماه های پایانی سال گذشته و با حضور معاون اول رئیس جمهور تکمیل شده است. دو طرح اخیر هلدینگ کاوه پارس شامل نورد کاوه اروند و آلومینیوم مسجد سلیمان با هدف محرومیت زدایی و با سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان راه اندازی شده تا شاهد افزایش اشتغال محلی و رونق اقتصاد منطقه باشیم. در واقع تناسب تولید در صنایع بالادست و پایین دست در کل مجموعه کاوه پارس حفظ شده و این یکی از ویژگی های طرح ها در هلدینک کاوه پارس است.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود درخصوص فاز دوم فولاد کاوه جنوب پارس و زمان بهره برداری از آن به چیلان گفت: در محدوده ذوب در فولاد کاوه جنوب کیش فاز ۲ شامل خط تولید ۱.۲ میلیون تنی در حال اجرا است و پیش بینی می شود این خط امسال یا نهایتا اوایل سال ۹۸ وارد مدار تولید شود. با راه اندازی این خط ظرفیت تولید در فولاد کاوه جنوب واقع در بندرعباس به ۲.۴ میلیون تن خواهد رسید.
اتابکم در خاتمه در پاسخ به این پرسش که هلدینگ کاوه پارس در طرح ادغام واحدها در جنوب کشور چه نقشی خواهد داشت؟ اظهار داشت: هلدینگ کاوه پارس از ابتدا موقعیت یابی مطالعه شده ای در طرح ها و مجموعه ها داشت. برای مثال هم مجموعه فولاد اروند که در کنار آب های آزاد و خطوط ریلی واقع شده تا امر صادرات به درستی صورت گیرد. درخصوص فولاد کاوه جنوب کیش نیز چنین است که این طرح نیز مشابه کاوه اروند بوده و قادریم هم از مزیت آب های آزاد چه برای صادرات و چه از طریق آب شیرین کن جهت مصارف کارخانه استفاده نماییم. لذا کارخانه ها و واحدهایی که قصد ادغام با طرح های هلدینگ کاوه پارس را دارند باید شرایطی همانند ما را داشته باشند تا بتوان مباحث ادغام را به جلو برد. در راستای ادغام واحدها جلساتی برگزار شده و مذاکراتی صورت گرفته اما هنوز نتیجه ای حاصل نشده است.
- فولاد کاوه یاور همیشگی سلامت و درمان هرمزگان
- تجهیز بیمارستانهای رودان و سیریک توسط فولاد کاوه
- تحلیل شاخص نسبت حجم معامله به حجم عرضه در زنجیره فولاد/ کدام محصولات خریدار بیشتری دارند؟
- تجهیزات خارجی کارخانه گندلهسازی کردستان در آستانه نصب/ پیشرفت ۵۲ درصدی تجهیز کارخانه با ماشینآلات روز / سرمایهگذاری ۲ هزار میلیارد تومانی و اشتغال ۷۰۰ نفری در گندلهسازی کردستان
- ضرایب قیمتی زنجیره فولاد در هفته ای که گذشت
- در شرایط مازاد تولید فولاد نیاز به مشوق صادراتی است نه محدودیت آن / در برنامه هفتم توسعه به دنبال منافع کل زنجیره فولاد هستیم
- ضرایب قیمتی زنجیره فولاد در هفته ای که گذشت (۶ تا ۱۲ خرداد ۱۴۰۲)
- صنعت فولاد ایران رشید شده است / سرمایهگذاری در زنجیره فولاد به چه سمتی هدایت شود؟ / چگونه سرمایه گذاری های جدید را اقتصادی تر کنیم؟
- تعادل بازار فولاد با عرضه مستمر و متناسب محصولات در بورس/ نیازی به ایجاد محدودیت در بازار نیست
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران