به گزارش چیلان متن بیانیه روابط عمومی فولاد مبارکه اصفهان به شرح ذیل می باشد:
جناب آقای دکتر آرمان
با سلام
اگر چه به طرح اینگونه مسائل در فضای مجازی اعتقاد نداریم اما از آنجائیکه متاسفانه اخیرا سخنانی از شما در مورد بزرگترین بنگاه اقتصادی کشور (فولاد مبارکه) منتشر شده که در آن مخالفت با نظر شخصی خود را خیانت به کشور و اقدامی مشکوک و … قلمداد کردهاید، صرفاً به طرح چند سوال بسنده میکنیم. امیدواریم پاسخ شما روشنگر موضوع و اصلاح سیاهنمایی انجام شده توسط مطالب قبلی شما گردد.
۱- شنیده شده در اوایل دهه ۷۰ و در حالی که دو کارخانه سیمان در فاصله نه چندان دور از مجتمع فولاد مبارکه احداث شده بود شما پیشنهاد احداث کارخانه سیمان دیگری توسط فولاد مبارکه در معدن حوض ماهی را داده بودید و بر آن اصرار داشتید که با مخالفت برخی از مدیران فولاد مبارکه خوشبختانه این پیشنهاد عملیاتی نشد . آقای آرمان ، بفرمایید امروز صنایع سیمان ما چه وضعیتی دارند؟ اگر طرح مورد نظر شما اجرا شده بود امروز چه کسی پاسخگوی آن سرمایهگذاری غیر موجه بود؟
۲- مسئول برنامهریزی برای مطالعه و ایجاد و توسعه فولاد کربنی یا ضد زنگ در کشور کیست؟ شما؟ فولاد مبارکه؟ ایمیدرو ؟ وزارت صمت؟ …
۳- محلی را در استان زادگاه خود انتخاب کرده ، یک شرکت خارجی را جهت مذاکره برای احداث کارخانه فولاد ضد زنگ به ایران دعوت کردهاید ، پیشنهاد اولیه طرف خارجی رادر اختیار فولاد مبارکه قرار داده و انتظار دارید فولاد مبارکه چشم بسته اجرای طرح در آن منطقه را تایید و سرمایه گذاری آن را تقبل کند و عدم تقبل را اقدامی مشکوک، ضد ملی، خیانت و …. تلقی میکنید!!!!
۴- شما بعنوان یک اقتصاددان براساس کدام مطالعه بازار یا بقول خودتان Market Study به این نتیجه رسیدید که این طرح با این ظرفیت و این میزان سرمایهگذاری توجیه فنی و اقتصادی دارد؟ حتی اگر توجیه هم داشته باشد چرا انتظار دارید فولاد مبارکه وارد این طرح شود؟ ورود فولاد مبارکه به سرمایهگذاری در خرمشهر تکلیفی است از طرف شما یا صرفاً یک پیشنهاد است؟
۵- آیا بعنوان یک اقتصاد دان بررسی کردهاید از کل کمتر از ۵۰ میلیون تن فولاد ضد زنگ که سالیانه در دنیا تولید میشود چه بخشی Ingot است برای ساخت تجهیزات، چه بخشی بیلت و چه بخشی اسلب برای تولید ورق؟
۶- آیا میدانید چه سهمی از ورق تولیدی نیاز کشور است؟
۷- آیا میدانید برای تولید ورق و فروش در بازار ایران باید ذوب و ریخته گری و نورد گرم و اسیدشویی و نورد سرد را یکجا احداث کرد؟ نیاز داخل چقدر است و ظرفیت اقتصادی برای احداث چنین کارخانهای چقدر؟
۸- آیا میدانید امکان بالقوهای در فولاد سبا برای تولید ورق ضد زنگ تا مرحله نورد گرم هست که با سرمایهگذاری اندک بالفعل می شود، اما چون نیاز بازار نورد سرد است و ارسال کلاف گرم به خارج برای اسیدشویی و نورد سرد و بازگرداندن صرفه اقتصادی ندارد، تاکنون این امکان فعال نشده است؟
۹- سوال دیگر اینکه بنظر شما حتی اگر فولاد مبارکه بخواهد برای فولاد ضد زنگ سرمایهگذاری کند اولویت اولش سبا و هرمزگان است که زیرساختها را آماده دارند یا خرمشهر؟
۱۰- آقای دکتر آرمان ، فولاد مبارکه یک بنگاه اقتصادی که با منطق اقتصادی علمی اداره میشود و نتیجه آن را میتوان در عملکرد مالی شرکت به وضوح مشاهده کرد. این شرکت با چه استدلالی بایستی مبتنی بر ملاحظات سیاسی و غیر اقتصادی وارد سرمایهگذاری در جاهای مختلف شود؟
۱۱- جناب آرمان بابت هماهنگی شما با استاندار محترم خوزستان هم ممنون، اما اگر سرمایهگذاری در هر طرحی در هر جای کشور برای فولاد مبارکه توجیهپذیر باشد و این شرکت ورود به سرمایهگذاری در آن را به مصلحت بداند مسیر رسمی جهت هماهنگی مذاکره و تعیین زمان جلسه چگونه است؟
آقای آرمان عزیز قبول کنید که به قول پدرانمان (همه چیز را همگان دانند) و مخالفت با نظر خودتان را با استدلال و منطق اقتصاد پاسخ دهید و اجازه ندهید اتهامات ایراد شده شما ابزاری در دست کسانی شود که از فولاد مبارکه به دلیل توسعه ظرفیت تولید و حمایت از تولید فولاد در ایران و کم شدن واردات ناراحت هستند و کینه و دشمنی خود را پنهان نمیکنند.
گفتنی است، دکتر بهمن آرمان پیش از این به خبرنگار نیمرخ اعلام کرده بود: فولاد مبارکه باید به سوی تولیدات با ارزش افزوده بالا از جمله تولید فولاد ضد زنگ و ورق های با عرض۲ متر که قرار بود در سایت فولاد خرمشهر انجام شود برود.
- سرعت قابل قبول اجرای پروژههای فولاد هرمزگان/ به دنبال تامین پایدار مواد اولیه صنایع فولاد هستیم
- بومیسازی دهها قطعه استراتژیک جدید با صرفه جویی ارزی بیش از ۳میلیون دلار در فولاد هرمزگان
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- تولید تختال فولاد هرمزگان ۷۷ درصد جهش یافت
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- فروردین ماه تاریخی فولاد هرمزگان با ثبت رکوردهای جدید تولید ماهیانه
- ثبت چهارمین رکورد تولید روزانه آهن اسفنجی در فولاد هرمزگان
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس سیدعباس حسینی
مدیرعامل کاوه جنوب کیش