به گزارش چیلان به نقل از روابط عمومی شرکت فولاد کاوه جنوب کیش، فولادسازی فاز نخست این شرکت مهرماه ۱۳۹۵ به صورت رسمی تولید خود را آغاز و موفق به تولید بیش از ۲ میلیون تن طی این مدت شد. این کارخانه در شش ماهه نخست سال ۱۳۹۶ بیش از ۳۷۳ هزارتن تولید داشته و در مدت مشابه سال ۱۳۹۷ تولید این کارخانه به بیش از ۴۷۶ هزار تن رسیده که رشد ۷/ ۲۷ درصدی را به همراه داشته است.
شرکت فولاد کاوه جنوب کیش دارای دو کارخانه احیاء مستقیم است که از ابتدای تولید تاکنون موفق به تولید بیش از ۷ میلیون و ۸۸۹ هزار تن آهن اسفنجی شده است. این کارخانجات در شش ماهه نخست سال ۱۳۹۶ موفق به تولید بیش از ۶۷۵ هزارتن آهن اسفنجی شده و طی شش ماهه نخست سال ۱۳۹۷ نیز با رشد ۱۱.۴ درصدی، تولید این محصول به بیش از ۷۵۲ هزارتن رسیده است.
کارخانه تولید گازهای صنعتی این شرکت نیز در خردادماه ۱۳۹۶ تولید خود را آغاز کرده و نیاز کارخانه فولادسازی به گازهای صنعتی نظیر اکسیژن، نیتروژن و آرگون را تامین کرده به نحوی که از ابتدای فعالیت این کارخانه تاکنون بیش از ۷۰ میلیون مترمعکب اکسیژن، ۱۵.۷ میلیون مترمکعب نیتروژن و بیش از ۵۹۱ هزار متر مکعب آرگون جهت بهره برداری در فولادسازی تولید شده است.
این شرکت از ابتدای تولید شمش فولاد تاکنون موفق به صادرات بیش از یک میلیون و ۴۵۳ هزارتن شده است که در شش ماهه نخست سال ۹۶ بیش از ۳۳۱ هزارتن محصول صادراتی به بازارهای جهانی روانه شده و در مدت مشابه سال ۱۳۹۷ نیز صادرات این شرکت با رشد ۵.۲۴ درصدی به بیش از ۳۴۸ هزار تن رسیده است.
پایداری و استمرار کیفیت مطلوب جهت عرضه محصول کیفی به بازارهای جهانی به عنوان یکی از اولویت های مهم این شرکت از ابتدای تولید به شمار می رود که این مهم موجب هدفگذاری برای تعمیر و نگهداری تجهیزات و ماشین آلات شده است. بر این اساس فاز نخست فولادسازی پس از تولید بیش از ۲ میلیون تن شمش فولادی برای ثبات کیفیت، نیازمند تعمیرات بخش های اساسی همچون؛ سرویس تب چنجر به دلیل عبور از ۳۰۰ هزار بار عملکرد، تقویت سقف و دیواره شرقی اسلگ تونل، سیل بندی مخازن RO2، اصلاح مسیر کابل های ورودی، عایق بندی کف اتاق کنترل و ولو استند واحد اکسیژن، انجام روتین ها و حکم کارهایی که بیش از ۴۳ هزار نفر ساعت را تا به امروز به خود اختصاص داده است که با استفاده از توان فنی کارشناسان این شرکت بدون برون سپاری در دستور کار قرار گرفته و امکان و بستر تولید پایدار و کیفی را به وجود خواهد آورد. این تعمیرات تا پایان شهریورماه به اتمام و از ابتدای مهرماه این کارخانه فولادسازی مجدداً تولید خود را با قوت قبل ادامه خواهد داد و امید می رود تا پایان سال با عبور از مرز یک میلیون تن تولید، رکورد جدیدی را در کارنامه تولیدی خود ثبت کند.
گفتنی است با بهره برداری از فاز دو فولادسازی این شرکت در نیمه دوم ۱۳۹۸ ظرفیت تولید شمش فولاد در این شرکت به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن در سال خواهد رسید که با توجه به جانمایی صادراتی این مجموعه امید می رود در سال ۱۳۹۹ تولید و صادرات این شرکت با رشد چشمگیری همراه باشد.
- کمکهزینه ۳۰۰ میلیون یورویی دولت اسلواکی به فولادسازان / جایگزینی کورههای ذوب آهن با کوره قوس الکتریکی در اروپای مرکزی
- سود فولاد کاوه جنوب صرف خدمت رسانی به محرومان می شود/ اقدامات فولاد کاوه جنوب در حوزه مسئولیت های اجتماعی گسترش می یابد
- ثبت ۱۴ رکورد توسط فولاد مبارکه در ۷۵ روز پایانی سال گذشته
- راهکار بهینه برای ساخت واحد سولفورزدایی در واحدهای احیاء مستقیم
- پیشرفت ۸۷ درصدی پروژه فولادسازی شرکت فولاد سفیددشت
- اجرای یکی از کمنظیرترین تعمیرات سالیانه واحد احیا مستقیم در فولاد هرمزگان
- زمان بهرهبرداری از طرح فولادسازی فولاد سفیددشت
- آخرین وضعیت پروژههای در دست اجرای فولاد اکسین
- صرفهجویی و افزایش بهرهوری با اصلاح تجهیزات فولادسازی در فولاد خراسان
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران