مرتضی شبانی، رئیس امور سهام و مجامع شرکت فولاد مبارکه اصفهان از افزایش سود خالص این شرکت خبر داد و گفت: شرکت فولاد مبارکه در سالی که گذشت توانست بیشترین سود خالص را از زمان بهره برداری تا به الان به دست بیاورد.
وی میزان سود خالص فولاد مبارکه را ۶ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: افزایش تولید و بهرهبرداری از طرحهایی همچون گندله سازی سنگان، افزایش ظرفیت فولاد سبا و در کنار آن افزایش نرخ محصولات فولاد، باعث افزایش سود خالص در سال ۹۶ شد.
شبانی با پیش بینی افزایش سود خالص در سال ۹۷ اظهار کرد: خوشبختانه هیچ شرکتی در هلدینگ فولاد مبارکه زیانده نبوده و فولاد هرمزگان توانسته است در ۶ ماهه سال جاری، سودی بالغ بر یک هزار ۲۵۰ میلیارد تومان به دست بیاورد.
وی از رشد ۱۲ درصدی تولید شرکت فولاد مبارکه خبر داد و گفت: میزان تولید در ۶ ماهه ابتدای سال ۹۶، ۳ میلیون و ۲۵۰ هزار تن بوده که این میزان در ۶ ماه سال جاری به ۳ میلیون ۶۵۰ هزار تن رسیده است.
رئیس امور سهام و مجامع شرکت فولاد مبارکه اصفهان همچنین از رشد ۲۷ درصدی تولید محصولات گرم خبر داد و گفت: میزان تولید محصولات گرم از یک میلیون ۹۳۳ هزار تن به ۲ میلیون ۴۶۷ هزار تن رسیده است.
شبانی بهره برداری از طرح های توسعهای را دلیل افزایش تولید عنوان کرد و گفت: بهرهبرداری از ماشین ریخته گری شماره ۵، افتتاح گندله سازی سنگان و افزایش ظرفیت نورد پیوسته سبا باعث افزایش سود هلدیگ فولاد مبارکه شده است.
رئیس امور سهام و مجامع شرکت فولاد مبارکه اصفهان، از افزایش ظرفیت نورد پیوسته سبا از ۷۰۰ هزار تن به ۱.۶ میلیون تن خبر داده و اظهار کرد: شرکت فولاد مبارکه، پرتفوی ارزشمندی از سهام شرکتهای گلگهر، چادرملو، معادن فلزات، فولاد هرمزگان و سنگان دارد که سال گذشته توانست از محل سود نقدی این شرکتها ۸۳۰ میلیون تومان کسب درآمد داشته باشد.
شبانی گفت: شاهد رشد ۱۱ درصدی فروش، ۱۲ درصدی تولید و ۴۶ درصدی مبلغ فروش در ۶ ماهه سال جاری نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته بودیم.
رئیس امور سهام و مجامع شرکت فولاد مبارکه اصفهان، ادامه داد: با توجه به رشد قیمت در بازار در ۱۸ ماهه گذشته، ۲۰۰ درصد برای سهامداران بازدهی داشته ایم که این رقم بسیار خیره کننده است.
شبانی عمده سهامدران این شرکت را قشر ضعیف تا متوسط جامعه دانست و گفت: ۳۰ درصد سهام شرکت فولاد مبارکه برای سهام عدالت، ۱۶ درصد برای تامین اجتماعی و ۲ درصد آن برای صندوق عشایر و روستایی است که جزو دهکهای پایین جامعه محسوب میشوند.
وی اظهار کرد: ارزش بازار فولاد از ۹ هزار ۶۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۳ به ۴۰ هزار میلیارد تومان در سال جاری رسیده است که این رشد مرهون مدیریت صحیح و کنترل هزینه و سرمایه گذاری مناسب است.
- سرعت قابل قبول اجرای پروژههای فولاد هرمزگان/ به دنبال تامین پایدار مواد اولیه صنایع فولاد هستیم
- بومیسازی دهها قطعه استراتژیک جدید با صرفه جویی ارزی بیش از ۳میلیون دلار در فولاد هرمزگان
- ثبت بالاترین رکوردهای ششماهه در فولاد مبارکه/ درخشش نور تولید از دل تاریک محدودیتها
- تولید تختال فولاد هرمزگان ۷۷ درصد جهش یافت
- صادرات یک میلیون و ۴۰۰ هزار تنی محصولات فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۲
- فروردین ماه تاریخی فولاد هرمزگان با ثبت رکوردهای جدید تولید ماهیانه
- ثبت چهارمین رکورد تولید روزانه آهن اسفنجی در فولاد هرمزگان
- گام محکم ناحیه آهنسازی فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ با رکوردشکنی در واحدهای احیا
- صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه با ۱۰ هزار میلیارد ریال سرمایهگذاری شروع به فعالیت کرد
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران