جابر عباسی مدیر پروژه های شرکت MME در گفت و گو با چیلان از تکمیل پروژه احیای مستقیم فولاد بافت (فاز اول) خبر داد و گفت: شروع عملیات مهندسی بافت ۲ (فاز دوم احیای مستقیم فولاد بافت) را نیز در دستور کار داریم که هر دوی این طرح ها با روش پرد PERED عملیاتی خواهند شد.
وی افزود: همچنین بهینه سازی، به روز رسانی و تداوم خدمات پشتیبانی فنی پروژه های فولاد شادگان، میانه و نی ریز (پروژه های PERED در حال تولید) نیز از دیگر برنامه های MME در سال جاری است تا این پروژه ها به روزتر شوند. همچنین در زمینه بهینه سازی مصرف آب، برق و گاز برای پروژه های مذکور برنامه هایی داریم که در اسرع وقت به کارفرمای این طرح ها ارائه خواهیم داد.
عباسی درخصوص برنامه های سال آینده شرکت MME نیز اظهار داشت: پروژه هایی که شرکت تا کنون در حوزه PERED اجرا کرده دارای ظرفیت ۸۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن بود لذا برنامه ما این است که طرح جامبو که همان مگامدول طرح های مشابه می باشد را هر چه سریع تر ارائه نماییم. در واقع به دلیل آنکه اجرای طرح آهن اسفنجی در ظرفیت بالای یک میلیون تن در سال اقتصادی تر است از این رو گام هایی در این زمینه برداشته ایم و بحث مهندسی آن در برنامه شرکت قرار دارد.
وی تاکید کرد: تکنولوژی PERED و نیز طرح جامبو به لحاظ قیمت، پشتیبانی فنی و کیفیت، برتر از پروژه های مشابه بوده و امیدواریم حمایت از کالا و تکنولوژی ایرانی در حد شعار نبوده و بتوانیم اقدام عملی در این زمینه را داشته باشیم.
مدیر پروژه های شرکت MME این را نیز گفت: نمی خواهیم در مناقصات تنها مرجع باشیم و ترجیح می دهیم رقبایی داشته باشیم چراکه قطعا رقیب ما را پویا نگه می دارد. لذا امیدواریم علاوه بر اینکه در بازار رقابتی برنده پروژه ها باشیم، به زودی و با توجه به مزایایی که مطرح شد طرح جامبو را نیز عملیاتی نماییم.
عباسی با اشاره به زمینه فعالیت دیگر شرکت MME اظهار داشت: شرکت علاوه بر فعالیت در حوزه ارائه تکنولوژی، در زمینه فاینانس پروژه ها نیز گام هایی برداشته است و با توجه به اینکه در آلمان هم دارای دفتری هستیم که در اروپا به ثبت رسیده است، قطعا می توان کمک های قابل توجهی در این زمینه به صنایع فولاد کشور ارائه نمود و فاینانسرها را قانع کرد که در ایران سرمایه گذاری نمایند.
وی ادامه داد: ترکیه برای سرمایه گذاری در ایران مراجعاتی به ما داشته است. این کشور سالانه حجم زیاد و تقریبا تمام مصرف مورد نیاز آهن اسفنجی و قراضه آهن خود را وارد می کند و می توان مدعی شد که قیمت جهانی آهن اسفنجی و قراضه توسط این کشور تعیین می شود. از این رو مذاکراتی در این زمینه داشته اند تا بتوانند طرح های PERED را در ایران به ویژه در مناطق آزاد ثبت کرده و با کمک ما اجرا نمایند تا آهن اسفنجی خود را از ایران تامین کنند.
مدیر پروژه های MME اشاره ای نیز به طرح اجرا شده پرد در چین داشت و گفت: این پروژه در مرحله اجرا بوده و امیدواریم طی ماه های آینده به مرحله راه اندازی و تولید آزمایشی برسد.
- صنعت فولاد در آستانه بحران
- تولید آهن اسفنجی هند به ۵۱.۵ میلیون رسید / ۷۱درصد تولید در شرکتهای کوچک و متوسط انجام میشود / تولید ۲۷۷ میلیون تن سنگ آهن در سال
- بندهایی که به دست و پای صنعت فولاد بسته اند؛ از ناترازی انرژی تا وضع عوارض صادراتی
- اتمام موفقیت آمیز پروژه افزایش ظرفیت واحد احیا مستقیم شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان
- رکوردِ تولید ماهانه آهن اسفنجی در فولاد شادگان شکسته شد
- سقف سهمیه بهین یاب برای خرید آهن اسفنجی حذف شد
- شروع پرقدرت فولاد غدیر نی ریز در سال ۱۴۰۳
- کاهش عطش تقاضا برای آهن اسفنجی/ نتیجه معاملات آهن اسفنجی در بورس کالا
- کارخانه جدید احیاء استیل فولاد بافت راهاندازی میشود
شماره 116 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ فاجعه در معادن!شماره 115 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ انتظار فولادسازان از دولت جدید ..شماره 114 نشریه چیلان
شماره جدید نشریه «چیلان» منتشر شد/ تابستان سخت فولادسازانشماره 113 نشریه چیلان
شماره نوروزی چیلان منتشر شد/ سال تداوم چالش های فرابخشی فولاد و ص .. اکبرگلبو
مدیرعامل شرکت بینالمللی مهندسی سیستمها و اتوماسیون(ایریسا)
اردشیر فاضلی
مدیرعامل شرکت بازرگانی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیکو)
مهندس عبدالوحید افسری
رییس هیأت مدیره فولاد شاهرود
سید رسول خلیفه سلطانی
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران
مهندس مدنیفر
مدیرعامل شرکت اپال پارسیان سنگان
مجتبی حمیدیان
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
حمیدرضا طاهری زاده
عضو هیئت مدیره انجمن نوردکاران فولادی ایران
اسدالله فرشاد
عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران